måndag 28 april 2014

Hang out, it's spring!

Ikea-bloggen visar vägen till vårens snygga upphängning:)

 Den här bilden från Ikea Livet hemma föll jag pladask för! Att hänga tidningar igenom galgar har ju varit populärt ett tag, men detta var bra mycket snyggare! Vanliga byxgalgar istället för traditionella ramar som får hålla upp printsen. Den idén tar jag definitivt med mig till huset - där vi dessutom kommer att ha mycket bättre plats. 

 Även om det här blir tredje flytten på sex år (fjärde för min del) så hinner man tydligen att glömma hur mycket man (vi) har... Vi har sorterat, skickat iväg till återvinning, slängt, och ändå känns det som om det aldrig tar slut. Och då bor vi ändå såpass litet att det borde vara överskådligt;) 

Det blir lite som en skattjakt också. Vi köpte nämligen ett gäng fina glas när vi precis flyttat ihop som vi både använde till att servera drinkar och dessert i, de var nämligen passande till pannacotta och chokladkräm t.ex. När vi flyttade vidare till huset hade vi dem också, men på vägen därifrån och hit hann de visst försvinna. Helt puts väck! Och som jag letat. Har gått igenom hela förrådet ute i grannbyn som vi hyr, letat härinne precis överallt känns det som. Men de var bara borta! Och så i lördags dök de upp, de låg i en låda på samma ställe där P har lite utrustning från räddningstjänsten (han var brandman förr), långt inne i förrådet vi har precis utanför dörren. Där hade jag nog aldrig kommit på att leta om det inte vore för flytten:) Lite vemodigt och konstigt känns det allt, vi har ju trivts väldigt bra här, och imorgon ska vårt hem invaderas av främlingar som ska inspektera allt... Men tänk så skönt det ska bli när allt är färdigt och vi har installerat oss i nya hemmet.

3 kommentarer:

 1. Åh så kul att ni fann dem åter!
  Att de fanns kvar!
  Lycka till idag på visningen!

  SvaraRadera
 2. Absolut förstår jag din poäng här, det jag ville få fram är att sponsra löjligt dyra priser bara för att det ett speciellt märke inte är min grej. Och självklart är det tråkigt för den som är skaparen om någon efterliknar det man själv skapat, men i dagens läge går det tyvärr inte att förhindra. Men oftast är det inte en ren kopia av själva verket utan den är liknelser, och det är ju också svårt att undgå. Men ser man att någon stulit ens egen design rakt av så finns det ju lagar & domstolar som kan hjälpa till med det.

  Jag vill nog säga som så att självklart skall man inte döma, varken eller, det är väl dit jag vill komma, att dom som köper billigare alternativ inte skall bli dömda för det bara för att dom kanske inte känner för att sponsra eller har råd med dyr design som är "inne" för tillfället. Men även tvärtom.

  Tack för din åsikt, det var just denna typ av diskussion jag ville ha, få höra hur ni ser på saken.

  Vänligen L

  SvaraRadera
 3. Svar på:
  http://livsglitter.blogspot.se/2014/05/att-inreda-med-sma-medel.html

  Kanske jag skulle nämna också :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...