torsdag 24 april 2014

Nya hemmetBild via We heart it.

Vad gulliga ni är som grattar och är glada för vår skull! Jag kommer dock vara lite hemlighetsfull ett stycke till; kan säga som så att vi köpt hus och nu väntar in besiktningen och resultatet av den innan vi kan känna oss säkra. Men snart så:)

Vi är så lättade och glada, samtidigt som det är enormt mycket att fixa med just nu. På två veckor har vi varit på visning, deltagit i budgivning, skrivit kontrakt, haft flera samtal med banken, bokat besiktning, sett till att föra över handpenning, kontaktat vår mäklare, bokat in förhandsvisning på tisdag, släpat hem flyttlådor och skjutsat ut lass till förrådet vi hyr på grannorten, skrivit långa listor på avtal som ska sägas upp.... Ändå blir det till att röja ordentligt så att garderober och dylikt går att visa upp för eventuella spekulanter. Den riktiga visningen på vår lägenhet är om två veckor, men har vi tur så blir den såld redan efter förhandsvisning. Så snälla, håll era tummar för att det ska gå smidigt och att vi får ett bra pris:)

Det som känns så bra är att vi genast kände att huset är helt rätt för oss. Den dag vi hade bokat in oss på visning så var vi båda trötta och inte på humör (man blir lite blasé efter nästan två års bostadsletande) och funderade på att strunta i att gå. Till slut så tog vi oss iväg i alla fall, och det regnade så mycket att vi knappt såg skylten, men så när vi kom in i hallen så blev vi alldeles tysta och bara "här vill vi bo!". Det är inget stort hus, men en bra planlösning och precis i den stil vi önskat. Att A, säljaren, har exakt samma smak som jag kanske bidrog till den snara hemkänslan, jag kände igen en hel del detaljer som vi också har hemma:) Och så roligt det är att få planera och fundera över inredningen!
3 kommentarer:

 1. Men åh!! Grattis och grattis igen, äntligen!
  Så kul och så spännande med flytt.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Åh stort grattis! Så kul, ska bli spännande o få läsa mer så småning om! Kram

  SvaraRadera
 3. Men oh vad spännande vännen!! Att ni äntligen har hittat ert nya boende, hoppas besiktningen går bra också :) Stort grattis, så underbart härligt, ska bli kul att få läsa mer om det! Vet ju att ni har letat och väntat länge ju. Kram <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...