torsdag 9 maj 2013

L:a Bruket är här


Jag är en perfekt bloggläsare för alla annonsörer på det sättet att jag tar intryck av vad andra visar upp och så vill jag också prova, som med Lilla Bruket som blivit så uppskattat. Deras produkter syns lite överallt, bland annat i Butik Stora Holm som jag ju besöker ibland. Beställde gjorde jag dock från AgnesAmelia som har en del fina erbjudanden lite då och då, när det var fri frakt och dessutom bra rabatt så passade jag på. Så nu ska det dofta gott av lavendel och tvagas med mörk vanilj minsann. Ett litet minus dock för att det tog över en månad innan jag fick mina varor, ingen förklaring eller något alls. När jag väl kom mig för att maila och fråga så kom paketet efter några dagar, men inget mailsvar så jag vet inte om det var bortglömt eller vad som hände.

Nu är flaskorna i alla fall här och det ska bli spännande att få prova. Söker ni en bra och mild tvål för händerna vill jag annars tipsa  om The Body shops produkt Almond conditioning hand wash som är helt suverän! Vi har den på diskbänken. Så fin mot händerna! Jag shoppar det mesta från Body Shop faktiskt, både smink och duschprodukter. Det känns viktigt att veta att det inte är djurtestat och dessutom miljövänligt, fast för mig går ett levande liv, alltså djuret, först alla dagar i veckan.  Så då känns det så bra i hjärtat att få handla just där. När det gäller hudvård är jag däremot "otrogen" och använder bland annat clinique sedan flera år tillbaka.

Ja annars då en ledig dag som denna. Vi tar det väldigt lugnt och hänger mest i soffan eller sängen och sambon och sonen har varit ute och lekt en stund. Jag känner mig trött och har ont i huvudet vilket troligtvis kan förklaras med att jag somnade sent och sedan tydligen hade pratat och haft mig under natten. Jag minns bara att det i drömmen bodde en läskig gubbe i min garderob så det kanske var honom jag resonerade med?:)

Trevlig lördagskväll höll jag på att skriva, man blir ju lite dagvill:) Trevlig torsdag/Kristi himmelfärd önskar jag er istället!

och kika in imorgon då vinnarna i tävlingen presenteras!

4 kommentarer:

 1. Jag har tvål och diskmedel, fast med doft av Citrongräs! Underbar doft!
  Tyvärr har jag lite svårt för lavendel doft... Luktar lite för starkt för mig och får lätt huvudvärk.... Men jag gillar lavendelblommor i trädgård/kruka! Konstigt kanske :)

  Hoppas du känner dig lite piggare!
  Jag ska svara på mailet...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kämpar på med lavendel men har ett svagt luktsinne och känner egentligen aldrig blomdofter. När jag växte upp trodde jag att det var så för alla, men det har jag lärt mig inte stämmer:-) Citrongräs låter spännande, kanske det jag ska välja framöver!

   Ingen stress alls med mail, vi hinner:)
   Kram fina du!

   Radera
 2. Lilla Bruket är fantastiskt! Älskar deras doft med Citrongräs! Jag gillade Body Shop innan men de flesta av deras produkter är inte så naturliga och miljövänliga som man tror, det ser man om man lusläser innehållsförteckningen! ;-)

  Tack för en fin blogg


  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har säkert helt rätt i BS- produkter! Jag tycker att det känns viktigt med icke-djurtestade produkter, men samtidigt är jag ju lite "falsk" eller hur man nu ska uttrycka mig eftersom jag ju blandar hej vilt. Tänk att både du och Sandra ovan gillar citrongräs, nu får jag nog ta och prova den framöver:)

   Tack för fina ord!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...