lördag 8 juni 2013

Ikea solvinden


Vid senaste besöket på Ikea så köpte vi en solcellsslinga som nu hänger på balkongen. Den ger så fint sken i kvällsmörkret och på dagen så är det en prydnad i sig med de små blommorna. Tips till den som söker lite extra piff till uteplatsen eller trädgården.  Solvinden blomma kostar 149 kronor.

P.s: Just nu är bloggen skittråkig, jag vet! Men nu när vi är i Värmland så blir det knappt någon datortid alls, det finns så mycket annat att göra. Som att titta på prinsessbröllopet t.ex. Hur vackert som helst och jag grinade lite som vanligt, är så jäkla lättrörd! Tyvärr var det bara jag här i huset som var intresserad av att se sändningen. Då saknade jag verkligen min mormor, hon hade suttit bänkad och vi skulle antagligen festat på lite prinsesstårta eller något sådant. Hon missade Victorias bröllop också med några månader. Får hoppas att hon sitter på ett moln däruppe och tittade på hela alltet:) Eller som Max tror, hon sitter nog i sitt hus i himlen! Snart är vi i alla fall på väg hemåt igen och då kanske det blir lite mer liv här på bloggen.

 Fin fortsättning på helgen!

2 kommentarer:

 1. Vi har varit på ett riktigt bröllop idag, inte bara via TVn......:-) Jag grät också en skvätt, när de sa ja till varandra.

  Fin slinga. Den ska jag nog kolla efter nästa gång vi är på Ikea.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så underbart att få bli bjuden på bröllop! När Victoria och Daniel gifte sig så var vi på min barndomsväns bröllop. Ja, slingan är underbar och lyser så fint!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...