måndag 10 juni 2013

Ljuvliga Escada!

Min nya kärlek heter Especially Escada av märket Escada. Jag är rätt förutsägbar och använder gärna samma parfym år ut och år in, som med Kenzos flower som varit och fortfarande är en riktig "Tanja-doft". Men så blev det att jag såg den söta flaskan från Escada och passade på att känna in dess arom och så blev jag alldeles förälskad om man nu kan bli det i en parfym? Det känns som att ha en skir karamell i badrumshyllan och locket är så vackert att man baxnar. Den här doften kommer att hänga med länge!:)

Nu är vi tillbaka på på "kusten" igen, fast vi kom hem flera timmar senare än planerat igår kväll så lillemannen var så trött att han fick ta en lång sovmorgon. Man kan ju önska att han hade somnat i bilen, men inte vår lille nattuggla inte:) Så fort han kom hem skulle han leka med sina bilar och när han väl somnade så hittade vi dem lite varstans runt, under och över honom. De där bilarna frös nämligen berättade han för sin pappa, då är det klart att de också ska ligga under täcket:=) Själv har jag varit på sjukhuset idag och är sliten efter helgen så det blir nog ett trött gäng här hemma ikväll.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan, nu är det väl sommar ändå?:-)

6 kommentarer:

 1. Jag är jättejobbig när det gäller parfymer. Det är så ytterst sällan jag hittar något jag gillar. Numera blir det även så sällan jag använder så de hinner bli gamla och lukta illa. Får nog göra med små provglas i fortsättningen.....:-)

  SvaraRadera
 2. Klart man kan bli förälskad i en parfym! Jag tror att de flesta har en sån där "signaturdoft". Min mamma hade en ganska tung parfym förr, som jag alltid fick lite ont i huvudet av när jag var liten. Men jag tyckte om den ändå, för den betydde att vi skulle på festligheter av något slag och det var ju alltid kul!
  En fd kollega har också en egen doft, en väldigt blommig och väldigt fransk doft. När hon gick förbi i korridoren luktade det supergott! Jag skulle dock inte alls passa i den...
  Har också haft kenzo flower, men för några år sen upptäckte jag kenzo amour och gick över till den. Den är lite av det vintrigare slaget, så på sommaren har jag Dior Miss Chérie. Fast jag är allt lite kär i Victor & Rolf flower bomb också... Det är kul det där med parfymer! Och att man ändrar smak med åldern :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, så är det nog ofta att vi förknippar dofter med något specifikt, som du och din mammas parfym! Och så sant att man passar i olika. Jag tänker mig att jag inte passar i de alltför sportiga dofterna utan behöver lite mer "blommiga" eller hur man nu ska beskriva den. Kenzo amour har jag visst missat, måste ta och lukta på den framöver. Sedan älskar jag vacka flaskor också, daisy av Marc jacobs vill jag nästan ha bara för flaskans skull..:) Kram!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Åh denna luktar ju så gott!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...