tisdag 11 juni 2013

Uteplats i marin stil

Pläd: Jysk. Vimpel: Nyblom & Kollén, "pippi-kuddar": Klädkällaren, kudde med siffror: sytt av en tygväska från Granit, Zinkpall: Clas Ohlson.
 

Jag har faktiskt noll koll på väderrapporterna inför sommaren men nu är det bäst att vädret fortsätter i den här stilen för jag har precis invigt uteplatsen på framsidan. Eller invigning blir det imorgon då Johanna kommer över och fikar, men jag (okej, sambon då...) har letat fram dynorna till rottinggruppen och så har jag piffat med kuddar och duk, med mera. Det kan hända att det blir lite ändringar efter hand, jag kan nämligen vara ganska ombytlig:) Som ni ser blev det lite maritim stil, tycker att det är så fräscht på sommaren.

Nu idag fick jag också en idé om att jag vill fixa till en myshörna därute. Ett litet område där Max kan lägga sig och vila en stund eller där jag kan läsa en bok. Så fort sambon kom började vi diskutera hur det skulle kunna åstadkommas på ett bra sätt. Can´t wait! 

Och så rabatterna. Blev så inspirerad av hur Johanna och Martin har det, så fint! Hos oss är det lite mer ynkligt.I den rabatten som syns där alla passerar står det några sorgsna buskar som fanns redan när vi flyttade in. Vet inte varför vi inte gjort något åt dem? Nu ska de i alla fall bort! Antingen för att ersättas av några fina blommor eller så får det bli täckt med sten. Ja som ni förstår finns det en del kvar att göra där, förra sommaren regnade ju nästan bort.

Har du invigt balkong/uteplats/altan för året än?

 
4 kommentarer:

 1. Älskar den maritima stilen, det kanske du sett på bilder från vårt sovrum! :) Ser jättemysigt ut med en riktig loungegrupp, har suktat efter en sådan ganska länge, men det får vänta ett par år, för nu i sommar målar vi om huset (som du säkert OCKSÅ sett bilder från) och till hösten skall vi riva altanen och renovera vardagsrummet och till våren skall vi bygga ny altan. Busy busy! ;-)

  Hoppas du och familjen får en skön helg! Och du förresten!
  Jag samlar barnens ord på post-it lappar och lägger i en burk så skriver jag upp det i deras bok när jag får möjlighet. :-)

  Kram, Cissi

  SvaraRadera
 2. Cicki: Tack!!

  Cissi: Ja vi har ju också provat på det där med renovering så jag vet att det är MYCKET jobb innan man kommer till den roliga delen med att inreda:) Vilket bra sätt att minnas ungarnas kommentarer, tack för tipset! Kram

  SvaraRadera
 3. åh va fint. var hittade du Hamptons-duken? vore jättekul att få tag i en sån. HAr servetter i samma stil själv..

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...