söndag 16 juni 2013

Monumental Guide to Manhattan

The Monumental guide to New York- David Ehrenstråhle.
Den här nyheten såg jag inne hos Trendenser-Frida men gissar att det i sann blogganda redan sprider sig över nätet. Nu har det nämligen utkommit en ny "guide to..." av David Ehrenstråhle. Dessa populära tavlor brukar ha en strykande åtgång och jag är nöjd med att jag knep Paris:-) Denna gång har Ehrenstråhle valt temat the monumental guide to New York med bilder av de mest kända byggnaderna i staden. Den skulle jag gladeligen ha hemma faktiskt.

Vi var i N.Y. 2009 och jag minns vilken känsla det var att se Chrystler building live, den var ståtlig! Sedan dess blir jag alltid extra glad om jag ser en skymt av den byggnaden i någon film eller tv-program. Priset ligger som vanligt från 700 kronor för den mindre. Du hittar dem på Artilleriet.

5 kommentarer:

 1. Jag är glad att jag har Guide to Manhattan för jag har inte plats för mer, men den är fin den här också! jaa du får försöka ta dig till Frida i sommar men tycker att du då ska ta dig till smultrongården också om du inte varit där.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju det där med att man ska ha rum till allt snyggt:) Smultrongården står på listan, helt klart:) Kram!

   Radera
 2. Fnissar lite här, jag försökte hinna få tag på en Paris tidigare men tji fick jag, det bara small till så var det slutsålt=))
  Dom är snygga tycker jag!

  Tack för dina fina rader hos mig!!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag var lite sugen på första omgången med N.Y men där hann jag inte. Hade gärna haft en Milano, men Paris känns helt ok:) Kram

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...