måndag 3 juni 2013

Sweet and homemade

Fyndade den här burken för en 50-lapp på Panduro i helgen. Perfekt att slänga ner lite allt möjligt krafs i istället för att det ska ligga och drälla på bänken:) 
Ikväll har vi haft en lååång nattning av sonen som inte alls ville komma till ro och tyckte att han borde få vara vaken betydligt längre- trots att han var så trött att ögonen gick i kors. Det kan verkligen slå över på några minuter, från att han är pigg tills han är övertrött istället. Kanske ni andra föräldrar känner igen det? Vi lade honom i vanlig tid så han borde egentligen inte varit så kanontrött som han faktiskt var.

Idag blev det nämligen en lite annorlunda måndag än annars. När Max skulle väckas imorse så var han sååå trött, det gick verkligen inte. Vi har haft en ganska intensiv helg så det var nog inte så konstigt egentligen. Det slutade med att han och jag somnade om medan sambon/pappan var på möte under några timmar för att sedan komma hem och ansluta sig. En hemmadag för oss alla tre alltså.

Vi har tagit det väldigt lugnt, den enda "aktiviteten" var ett besök på stadens presentaffär för att handla inför studentuppvaktningen vi ska på. Jag undviker helst den butiken då de är himla dåliga på service där, har ett otal exempel på när jag verkligen känt mig förvånad över deras beteende. Just idag så ville hon ta en hundralapp mer i betalning än vad det kostade och när jag påpekade det så bad hon inte ens om ursäkt. Tyvärr är det de enda i vår lilla stad som säljer just det som vi var ute efter nu, annars hade jag gladeligen skippat dem till förmån för någon annan butik där jag som kund blir uppskattad...

Trots att vi alltså inte gjort så mycket så har hela dagen gått i trötthetens tecken för oss alla tre. Det får bli läggdags även för oss vuxna alldeles strax, inget problem för mig då jag gärna fortsätter läsningen av boken jag läser. Jag håller just nu på med "Hämdens skugga",en bok av Val McDermid som är fortsättningen på Under ingrodda ärr som jag läste för några år sedan. McDermid är en av de bästa deckarförfattare jag vet och i den här boken gör hon ingen besviken. Läs även "Sjöjungfrun sjöng sin sång" av samma författare om ni ännu inte börjat läsa hennes böcker.

Good night, sleep tight & don´l let the bed bugs bites som man brukar säga:)

4 kommentarer:

 1. Vissa dagar är bara så där.

  Tack för tipset om deckarförfattare. Jag är en riktig deckarfreak. Jag fullkomligt älskar Ian Rankin och Michael Connely. Ska testa ditt tips vid tillfälle. Just nu har jag en hel hylla olästa böcker så jag klarar mig nog ett tag. Men springer jag på något av henne så ska jag prova....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Connelly är kanonbra, Rankin har jag försökt läsa, främst för att hans böcker utspelar sig i favoritstaden E-burgh, men inte kommit igång med riktigt. Tycker att du ska läsa McDermid vid tillfälle för när hon är som bäst så är hon lysande:)

   Radera
 2. :( Ibland ar det lite tufft <3
  Klart att du fanns med mig nar jag var ute pa vaskjakt. Det ar ju sa trakigt att shoppa ensam.Tyckte precis att det var du som tog fram den till mig sa jag fick se den :P
  MANGA KRAMAR ANNA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart var det jag som liksom pekade och sa att "Den!":) Kramar!:)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...