måndag 19 augusti 2013

Nyheter Ikea, serien Trendig lyser upp hösten

  I dagarna har Ikeas nya katalog hittat sin väg till många brevlådor. Dock inte hit tyvärr då det tydligen räknas som "reklam" och vi alltid glömmer att skriva att vi gärna vill ha just den här katalogen. Nu är vi ändå hopplösa på att hålla reda på den, vi kikar på nätet istället. Kul att se de nyheter som kommer. 

Jag tycker om den ljusa, svala inredningen som passar bra då man har mycket prylar/möblar på en relativt liten yta. Det ser aldrig rörigt ut på samma sätt som om sakerna vore färgglada. För att det inte ska bli platt och tråkigt så har de blandat in naturfärger med det vita, snyggt!

Bild: Susanne Ellingsworth för Expressen Leva och bo
Bild: Ikea fans facebook.

Fast just neutralt och "färglöst" är väl knappast det vi förknippar med Ikea egentligen. Även om gult inte är någon favorit och jag hellre sett fåtöljerna röda så gillar jag den här stylingen:

Bild: Ikea fans facebook.

Något det pratats om mycket i förhand är serien Trendig, en tillfällig kollektion som kommit till genom ett samarbete mellan svenska och kinesiska formgivare och Ska landa i butikerna under oktober månad. Här några exempel:Bild: Ikea fans facebook.

Bild: Ikea fans facebook

 Och så släpper Ikea några av sina klassiker, bland annat Vågö, Lack och Klippan, i miniatyrstorlek. Kul idé säger jag som haft både Vågö och Lack hemma. Perfekt för dockskåpet kanske?:-) 

Bild: Ikea fans facebook.
Bild: Fredrik Ödman, Expressen Leva & bo
                     
               

4 kommentarer:

 1. Kom just på att jag har inte heller fått Ikeakatalogen. Ändå har vi ingen Nej tack till reklam. Mysko!

  SvaraRadera
 2. Samma här med den där katalogen. Brukar sno en i butiken :)

  De små möblerna var ju fantastiska!

  SvaraRadera
 3. Åh så roligt, tack för bilderna. Här landar inte IKea katalogen, eller den har inte gjort det än i alla fall. Vet inte om vi bor för långt bort på landet eller vad det är. Men som tur är har vi svärföräldrar i Jönköping och i Jönköping finns IKEA så jag tar nog mig en livelook nästa gång vi är där istället för katalogen.
  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Hej hopp...
  Du det där med tekniken kan göra mig riktigt irriterad! Har man ett beroende då när det inte funkar?!
  Magasin 36 är som du säger det finns likadana saker här hemma, men visst var saluhall/restaurang delen fräck!!!
  Jag gillar nog "mitt" Kungsmässan istället för Emporia! Det fanns ju såklart några butiker som inte finns här. Ser är det väl lite halvkul med en man som gärna väntar på en bänk men glatt går med för att vara snäll...

  Vad härligt att få lite egentid för dig och P ;-)
  Inget vidare att du känner dig dålig...

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...