lördag 19 oktober 2013

Älskade unge!Allra käraste Max! Vi har en ganska försiktig och blyg kille så när han helt släpper loss och leker som han gjorde med Marie tidigare i veckan så blir den här mamman alldeles varm i hjärtat! De byggde med lego, lekte med bilar, åt nygräddade våfflor med sylt, busade, kittlades och hade så roligt som man bara kan ha med ett barn. Den där oförställda glädjen som en treåring kan visa... Det är lycka det! Nu längtar han efter ett nytt besök, vi får hoppas att Marie kommer tillbaka snart:)

Vi tog lite sovmorgon och jag hasar fortfarande omkring i pyjamasen. Den här helgen har vi inga större planer; rensa i förråden, plocka fram tidigare års overaller för att eventuellt sälja, handla present inför nästa veckas kalas... Och så ska jag kika runt lite inför vad som eventuellt blir till en bloggtävling framöver:)

Det där med maten ligger dock alltid där och tynger, har noll fantasti känner jag. Vad ska ni äta idag? Gör ni matsedel i förväg eller är ni som vi som öppnar kyl och frys och hoppas det ska finnas nåt bra..? Vi har ju testat det där med matkasse (Linas) men var inte sådär jättenöjda. Kanske läge att prova något annat företag nu?

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att se barnen släppa loss så där som bara barn kan. Här har vi en av varje, en stor kille som är väldigt framåt och så lilla blyga frank. Den glädjen man känner när han väl vågar släppa loss och leka med någon på besök är oslagbar. härlig känsla.

  Låter som om ni har fina planer för helgen, gillar de där hemma helgerna då man pysslar om hemmet. Här görs alltid veckomatsedel, har insett att det både spar pengar, energi och tid om man planerar. Men visst själva planerandet är kanske inte alltid så roligt men det är värt det.

  Hoppas ni har en fin kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. ÅH så härligt att höra hur mysigt Max & Marie hade det tillsammans när de lekte.
  Jag hoppas alltid på nåt gott när jag öppnar kylskåpet men blir lika besviken varje gång. Hemma hos oss är det jag som lagar maten så ibland kan det kännas lite träligt att hitta på men oftast är det inga problem. Det där medd veckomatsedel skulle nog inte funka för mig då jag vill välja vad jag är sugen på från dag till dag :D
  KRAMIS

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...