söndag 27 oktober 2013

Jul hos Greengate

Greengate jul. Bilder: Syster Lycklig.
 Det är något med Greengate som verkligen tilltalar mig. Något hemtrevligt och rustikt. Och juletiden är nästan den bästa för den här sortens design,  jag älskar den röda klara färgen som blir jättefin till en vit bas.

Jag tänker stort lantligt kök med en mysig brasa som sprakar i bakgrunden och en ljuvlig doft av pepparkaka som omger den lyckliga familjen som nyss tassat upp en ledig morgon... Det kan eventuellt ha med min passion för inredningstidningarnas julnummer som jag absolut inte kan motstå, köper säkert uppåt tio olika magasin i november-december. Sedan kan jag inte med att slänga dem, de ger ju så fin inspiration, så nu har jag en rejäl hög. Och givetvis ser man lite Greengate här och där... Visst har de mycket fint inför julen! Greengate finns bland annat hos söta butiken Syster Lycklig.

1 kommentar:

  1. Jag har alltid älskat Greengate. Jag minns när jag var i Danmark över en sommar för 5 år sedan, då köpte jag två skålar som jag var sååå glad över. Givetvis har klumpiga jag lyckats ha sönder den ena. Jag ska kika in deras julsortiment och längta lite. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...