fredag 4 oktober 2013

Granits webbutik är äntligen öppen!


Bilder: Granit.
Kraftigt försenad har nu Granits webshop äntligen lanserats. Perfekt för alla som inte har en butik runt hörnet.  Med koden Äntligen får man dessutom 15 % rabatt på sitt köp- heja Granit!

Hos oss blir det sällan tacos på fredagarna, ganska tacksam för det känner jag. Inget ont om den rätten men en gång i månaden känns mer okej än en gång per vecka. Istället har vi ätit chili con carne, önskat av mig och lagad av P. Supergott och magen står i fyra hörn. Ute är det höst och det är skönt att kura i soffan. Vad som händer i helgen är ännu inte spikat, det spörs som man säger i Värmland. Jag önskar er en fin fredagskväll och en underbar hösthelg!

3 kommentarer:

 1. Har precis ätit två portioner pasta och vitlöksbröd så vi känner oss nog ganska lika nu du och jag ;) Har ni varit och tittat på valp än. Jag är så nyfiken på att höra. Självklart ska jag ta mig ut på cykeltur och knäppa lite bilder på vår stad. Jobbar i helgen men nästa vecka hoppas vi på fint väder så jag kan cykla runt lite. Ha en underbar helg vad ni än hittar på ;)
  KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Äntligeeeen!! Granit! Synd att plånboken är tom annars hade jag shoppat järnet direkt ;) gott med chili con carne, här blev det karré och sötpotatis :) nu sova! Kram

  SvaraRadera
 3. Här blir det taos på fredagar och i går smällde jag i mig tre stycken för att sen somna på soffan;) Tur det bara är fredagar en gång i veckan, och att vi inte heller äter taco varje fredag.

  Så härligt att granit har öppnat webshop, gillar verkligen deras saker
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...