söndag 27 oktober 2013

Fixa & dona - webbkurs

Bild: Fixa & Dona
Hildur Blad som driver bloggen Fixa & dona startar lanserar snart sin första webbkurs inom inredning. Hon har  arbetat med inredning i många år och kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Det ska bli spännande att se vad som ska avhandlas i kursen- som dessutom ska följas av fler kurser efter hand.

Hildur Blad gör dessutom tillsammans med Sara Zetterström /Little miss fix it, vad som verkar vara den första renodlade inredningspodden- jag har lyssnat på det senaste avsnittet än så länge och tyckte att det var riktigt intressant att höra två proffs diskutera och berätta - ett tips till er som också är intresserade av inredning. 


3 kommentarer:

 1. Vad intressant. Stort tack för tipset. Det är klurigt det där med inredning märker man ju. Här går vi på någon form av känsla, men man inser ju att den där kunskapen som inredare faktiskt har om hur saker fungerar inte finns för man kör ju helt klart fast då och då. Det där ska jag absolut lyssna på :)

  SvaraRadera
 2. Sånt där är kul tycker jag. Finns alltid bra tips som man inte tänker på när man släpar runt saker mest hela tiden utan en plan=)

  Kram och skön vecka/Hannis

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen den där podden ska uppsökas för jag gillar att lyssna på något när jag går mina dagliga promenader.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...