tisdag 1 oktober 2013

Familjen Sorel


Ibland lönar det sig att ha små fötter! Jag har precis klickat hem dessa skor för 500 kronor mot nypriset på 1600-nånting, det fanns bara storlek 36 kvar så nu håller jag alla mina tummar att de ska sitta som ett smäck på mina fossingar.

Jag har ju kört Moon boots de senaste tre åren, ja närmare bott i dem från oktober till mars, och aldrig en enda gång frusit om fötterna! Inte ens lite småkall har jag varit. Nackdelen är väl att de är rätt klumpiga att gå i, inte tunga alls, men klumpiga så till vida att det känns som om jag (som är så kort) fått ta större steg än annars. Så nu när Moon bootsen gjort sitt (läs: ramlat sönder) så testar jag Sorel som också verkar vara varma och goa. 

Även Max har fått ett par Sorel i år, annars har han haft Kavat. Men Sorel Super trooper kan man ta ut innerskon på och torka/värma för sig och det är ju smidigt på förskolan. Så nu har två av tre medlemmar i den här familjen skor från Sorel så det är bäst att märket lever upp till förväntningarna:-) Max fick även välja en termos som han ska ha med sig på utflyktsdagarna (de har utflykt en dag i veckan) och det var en stolt liten kille som sedan "serverade kaffe" ur sin nya termos när vi kom hem...

Igår gjorde jag något himlans kul! Som ni vet är jag jättenybörjare på det här med fotografering, förra våren (-12) var första gången jag ens använde systemkamera. Men jag tränar på. Går ju en distansutbildning hos underbara Emelie Ohlsson just nu (har köpt hennes webbkurser tidigare och dem kan jag verkligen rekommendera!!)  I alla fall så tog jag med mig Katarina ut och så ägnade vi cirka två timmar åt att fota, jag är fortfarande ny på det här med reflexskärmar men vilken skillnad det gjorde! Har tyvärr inte frågat Katarina  om jag får lägga ut någon bild här - de vi tog handlade om en uppgift till kursen- men om jag får så ska jag visa för hon blev så fin! Önskar att jag kände lite fler människor här som jag kunde använda som modeller. Har tjatat på min syster men hon är inte alls sugen tyvärr...

Trevlig tisdag på er!!
Over & out!

2 kommentarer:

 1. Jag har ett par Sorel! Älskar dom! Jag har mest använt dom när vi är i ishallen och vid cuper och div matcher så kan det ju bli många timmar! Men jag har aldrig frusit om fötterna med dom! Hoppas verkligen att du kommer att gilla dom! Själv tar jag korta steg men har aldrig känt att som är klumpiga!

  Så kul med en fotokurs, jag skulle gärna vilja lära mig min kamera!!

  Hoppas allt är bra med dig :-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Själv kör jag på Timberlands mukluk som heller aldrig har svikit mig i vinterkylan. Ha en fin onsdag :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...