onsdag 30 oktober 2013

Hemtex höst 2013

Nu måste jag göra lite "reklam" för Hemtex känner jag. På väg hem från sjukgymnasten igår så passerade jag Hemtex och kunde visst inte låta bli. Hemtex har väl mest känts som en gammal vän, stabilt och tryggt, inte så mycket förändringar direkt. Men jag blev faktiskt positivt överraskad denna gång, oj vad mycket fint de hade! Och godis? Te? Är det något de haft förut? För det fanns nämligen en hel del av främst godis den här gången, fint inslaget som gör att jag genast associerade till en gammaldags jul á la Madicken.

Jag gick med i Hemtex klubb nån gång för längesedan och har då och då fått ett rabattcheck med exempelvis 25 % på en vara. Inget jag vanligtvis utnyttjar men den här gången så kunde jag knappt ens välja. Typiskt sen också att själva checken satt på kylskåpet hemma... Men snälla biträdet i kassan lät mig ändå använda den så jag fick med mig koppen med farbror blå hem. De säljer nämligen de fina kopparna som jag tidigare bloggat om och som den Elsa Beskow- fantast jag är så kan jag inte hålla mig borta från dem. De är dock alldeles för fina för att bara trängas i kökskåpet, istället ska jag använda dem på skrivbordet har jag tänkt. Hemtex sålde dessutom jättefina julgranskulor med Beskow-motiv, men så länge vi inte ens har plats för en julgran känns det mindre aktuellt:)

(Och nej, detta är icke ett sponsrat inlägg!)


6 kommentarer:

 1. Ja Hemtex har fått in mycket fint nu! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Då måste jag helt enkelt se till att jag svänger förbi hemtex nästa gång jag är i stan;)
  En sådan mugg hade jag också velat ha, tänkte köpt varsin till barnen då de likt deras gammelfarfar börjat dricka varm mjölk innan läggdags. Men jag blev besviken då dessa muggar saknar öra. Öra är ett måste när man dricker varm mjölk;) Men fina är dem ock kanske ska jag göra som du köpa en och använda den till något annat som till exempel förvaring åt tesilarna i köket. Hm det tåls att fundera på,
  Önskar dig en fin kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det bara är barnen som ska ha kopparna så kanske de inte behöver vara så stora. Då kan du ju alltid köpa glöggmuggarna från Elsa beskow, de har nämligen öra. Finns hos Hemtex även de.
   /Linda

   Radera
 3. Var där idag också, såg alla finheter de hade fått in, men jag hade också glömt kupongen så jag gick ut tomhänt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Var på HEMTEX för ett par dagar sen och jag blev glatt överraskad över allt fint de hade i butiken nu. Blir nog en tur till dit imorgon då jag tänkte ut och småshoppa lite :D
  MÅNGA KRAMAR ANNA

  SvaraRadera
 5. Jag går aldrig på Hemtex men måste nog göra det nu! Kommer du förresten in hos Snorpans mamma? Jag tar mig inte in sedan ett par dagar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...