onsdag 23 oktober 2013

Urban Vintage - skapa stilen med loppisfynd

Just nu formligen svimmar det över av fina inredningsböcker och här är ännu en, den utkom nu i höst. Förffattaren Ida Magntorn är fotograf och inredningsstylist och har tidigare gett ut böcker med fokus på loppisar och second-hand. I Urban vintage bjuder hon på tips på hur man skapar stilen utifrån olika städers kultur. Hon använder  sig av Köpenhamn, London, New York, Paris och Los Angeles och visar de olika karakrärsdragen och hur man själv kan uppnå stilen hemma. Magntorn berättar om  Hon tipsar också om musik, film och loppisar som hjälper till att få in rätt känsla i hemmet.

Om boken: 

"Vissa storstäder har den där speciella stilen, känslan och atmosfären kring sig som inte riktigt går att sätta fingret på. Det är något med stämningen och stadens personlighet, med dofterna och smakerna, men också med de faktiska sakerna och hur man använder dem var för sig och tillsammans. Det verkar enkelt men är hopplöst när man själv försöker få till det, det vet alla som släpat hem små eiffeltorn och andra souvenirer som verkade vara en så bra idé när man var på plats men väl hemma bara blir fel."

Jag har själv inte läst boken ännu men sett några bilder och hört de positiva recensionerna så jag är nyfiken. Kanske intresserar den er också? 
1 kommentar:

  1. Verkar vara en bok i min stil;)
    Hoppas du har en trevlig kväll
    Kram
    Annie

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...