torsdag 3 oktober 2013

Tapet: Bucket list

Bilder: Mr Perswall och Alvhems mäkleri
 Via Jenny på Hemtrender råkade jag på den här coola tapeten från Mr Perswall som kallas för "Bucket list".

Ni kanske har hört talas om Bucket list, alltså en lista på sådant man vill hinna med/åstadkomma innan man dör. Uttrycket Kick the bucket används som slang för att gå och dö och därifrån kommer alltså "bucket list". Jag är ju en "listmänniska" som i slutet av tonåren skrev en lista på sådant jag skulle hinna med innan 30- hittade faktiskt den listan nyligen och kunde konstatera att jag klarat av en hel del; hoppa fallskärm, skaffa hund, besöka Irland och allt vad det nu var:-) Snygg som tusan var tapeten och jag skulle gärna ha en bit av dem på min vägg!

Vad skulle du skriva på din "Bucket list"?


3 kommentarer:

 1. Jag gillar också listor fast här handlar listorna mer om vad jag vill göra här hemma, och saker jag måste komma ihåg;)

  Men snygg tapet var det
  Ha en fin kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Jag är ingen listmänniska, men nu fick gav du mig en fråga att fundera över!
  Svar: Jag hade ingen aning om att det var sådana förhållanden för personalen på LpF! Läser ju inte GP och helt missat den kritiken mot ledningen! Nu ska jag inte försvara mig, men det var inte jag som valde lunchställe och jag måste säga att det var supergod mat och riktigt härlig inredning. Bordsgrannarna hörde jag klaga på att kaffe till dagens lunch kostade 20 kr och jag tyckte nästan synd om den unga servitrisen som knappast hade bestämt det!
  Nästa gång jag är i Göteborg så blir det italienskt!
  Önskar dig en riktigt skön helg, själv ska jag välja tapet till sovrummet!

  SvaraRadera
 3. TACK för länken! Visst är tapeten fin =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...