måndag 14 oktober 2013

Lillemannens hörna


Tallrikshylla inköpt på Fritsla Tyglager (underbar butik!) Mjuka kaniner från Maileg, kaninlampor bl.a. från Tiger. Max överkast: Pia Wallén Cross babyblanket, Vetevärmare hjärta: Lundmyr of Sweden)
Vi har ju målat om/ljusat upp vårt sovrum och det känns så mycket fräschare nu! I Max lilla hörna har vi väl inte ändrat om så mycket men jag bjuder på några bilder därifrån ändå. Vi bor alltså i en tvåa så därför sover vi alla tre i samma rum. När vi flyttade in stod det två lite lagom vingliga ikeagarderober utan hyllor där. Dem slängde vi upp på Blocket dagen efter och istället satte P in ett förvaringssystem från Ikea med skjutbara dörrar. Han lämnade en bit tom för att vi skulle kunna ha spjälsängen där. 
Numera sover Max i en växasäng som han har ärvt av sin morfar. Min pappa har alltså sovit i den för många år sedan. Då var den dock inte vit utan brun.

 För att det skulle bli lite mer lekfullt i hans ände av rummet så satte vi upp tallrikshyllan som vi hade i köket när vi bodde i hus. Perfekt bokförvaring bland annat.

Print: Formeli, ram; Ribba Ikea.
Bambi, Rådjur från Maileg, via fina Ellis Corner.
Korten är uppsatta med washitejp, jättebra när man vill vara rädd om både väggar och kort. De kommer från Petra på Petrified in pink.
Sötaste klippdockan från Maileg. Köpt hos Ellis Corner.
 
Porslinsgubben längst till höger är egentligen en kruka. Man kan verkligen finna roligheter om man tar sig tid att titta sig omkring inne i handelsträdgårdarna.

Det jag skulle vilja göra är att sätta upp någon slags draperi, mest för prydnad. Dock känns det ju lite onödigt eftersom vi letar nytt boende, då känns det roligare att lägga pengar och tid på annat. Men som det är nu så funkar det ju att bo tillsammas alla tre även om också Max längtar efter ett eget rum att ställa sina älskade bilar i:-) 

2 kommentarer:

 1. Elias hade ÄLSKAT att få dela rum med oss, men hans leksaker (läs LEGO!!!) hade gärna fått stanna kvar på hans rum, han har en hel värld av LEGO. :-)

  Vad fint Max har det i sin lilla hörna, och växasängen är ju så charmig!

  Ps. Jag blir så stolt när jag ser dina porträttbilder, jättebra jobbat! Kram, Cissi

  SvaraRadera
 2. Vilken fin hörna han har och så många fina saker.
  Förstår att han längtar till eget rum åt leksakerna;)
  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...