måndag 21 oktober 2013

LOVE

Jag tycker att det kan se så läckert ut med stora anslagstavlor som man kan pryda med allt möjligt snyggt, det får gärna vara ett armeringsjärn eller något annat lite maffigt. Men hos oss finns inte riktigt platsen för något sådant tyvärr.  Så därför gjorde jag igår en egen variant på enklast möjliga sätt; med washitejp som ram. Nu har vi en alldeles egen "tavla" i sovrummet... Ett plättlätt "gör-det-själv" som tar en minut eller två att få till. Tröttnar vi (vilket är rätt troligt med tanke på hur ombytlig jag är) så är det bara att riva ner.
 


Annars har helgen bara runnit iväg. I lördags så gjorde vi inte mer än nödvändigt. Jag försökte få med mig killarna ut i skogen eftersom det var så skönt väder och jag tänkte mig lite Saltkråkan-style  eller möjligtvis Madicken, med en korg på armen där vi skulle lägga alla vackra löv och kanske stanna och dricka varm choklad... Men där gick jag bet för det var visst bara jag som kunde se den vackra scenen framför mig:-) Istället blev det lördagsgodis och filmtittande i soffan. Inte fy skam det heller...

Igår var vi på Frölunda Torg, som, näst efter Kungsmässan i Kungsbacka, är min favorit av galleriorna i Göteborgsområdet. Det är otroligt sällan vi är där så jag blir lite som en kalv på grönbete. Vi handlade födelsedagspresent och lite annat smått och gott. Och så har vi skrattat. Mycket. Treåringar är nämligen väldigt roliga ibland (när de inte är på värsta trotshumöret). Max har precis börjat "skoja" om saker, men han har inte alltid riktigt koll på hur man bäst använder det. Igår sa han till P att "pappa, jag har ont i magen!". P blev genast orolig och undrade om han mådde illa eller så. Max: "Näe pappa, jag SKOJADE ju bara med dig!!" och så skrattar han så som bara han kan. Då kan inte vi låta bli att skratta vi också såklart:)

Trevlig måndag på er!

2 kommentarer:

 1. Bra anslagstavla du gjort, det är roligt att byta bilder och sätta upp små söta lappar! Barnbarnen brukar pryda min kylskåpsdörr, men inte riktigt där jag vill ha deras konstverk!
  Hoppas du har en skön måndag och inte det ösregn som vi har här på sydkusten!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Fniss ja de är allt bra roliga de där småttingarna. Har en två åring som också börjat "skoja" men likt Max inte riktigt förstått innebörden. Men roligt blir det;)
  Fin anslagstavla du gjort och så smidigt när man bara kan ta ner och göra om om (när) man tröttnar.

  Önskar dig en fin vecka
  Kram
  ANnie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...