söndag 13 oktober 2013

Homestyling - En gör det själv-guide inför visning och försäljning av din bostad.

Eftersom vi letar bostad blir det en del sådana inlägg här på bloggen. Här tipsar jag om en bok som är värd att läsas för dig som också är i flyttartagen och som vill ha lite hjälp med homestyling.
Homestyling (Charlotta Lindell & Jeanette Westberg) visar på ett konkret sätt hur du kan förändra hemmet och ta fram det bästa inför fotografering och visning när du ska sälja din bostad. Jag skulle säga att det är en bra bok för den som kanske inte är superintresserad av inredning och inte känner sig riktigt rustad för att själv ordna med stylingen, men som ändå tänker ge det ett försök. Det är en lättförståelig bok som visar före- och efterbilder och förklarar hur man kan göra skillnad hemma utan alltför extrema åtgärder.

 Homestaging pratades det mycket om för några år sedan, när man anlitade någon för att förvandla hemmet till det där drömboendet lagom till försäljningen. Priset är dock högt och mest intressant för den som väntar sig att få in en ordentlig summa. Vi andra får reda oss själva och då funkar boken bra. Jag kan också rekommendera den till dig som trivs med ditt boende men saknar det där sista; detaljerna, och vill ha uppslag på hur man kan göra för att förändra till det bättre.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, den boken låter som en utmaning! För aldrig har man det så snyggt som man när man ska flytta! I veckan ska vårt sovrum få en ansiktslyftning och nu är frågan om vi ska kalla det för homestyling eller
    inte! Kram M.E

    SvaraRadera
  2. Men om de enkla små medlen inte räcker då? Ibland önskar jag nästan att mitt hem skall brinna upp så jag får börja om från scratch :P Fast lite saker måste jag hinna rädda typ foton och lite smått :D
    KRAM ANNA

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...