onsdag 26 november 2014

Julpimpat barnkammaren

 
 
 

En av anledningarna till att jag redan nu plockat fram det mesta är för att det känns så mysigt att komma hem  till ett juldekorerat hus när vi landar här igen. Varje år får Max välja ut några julkulor i butik, och det är dessa som hänger i fönstret då han är inne i en period då mycket verkar gå sönder eller "försvinna" lite mystiskt för att senare dyka upp bakom fåtöljer och annat:)

Den söta lilla girlangen med renar och granar hittade jag på Lidl av alla ställen. Den kostade en 20-lapp och fanns i flera konstellationer, bl.a. snöggubbar och Rudolf med sin röda mule för den intresserade *tipsar* . 

Här packas det och jag som är en "list-människa" bockar av efter hand. Kameran ska givetvis med, kanske blir det något fint kort som passar att skicka ut nu inför jul? Förr älskade jag att flyga, inget annat transportmedel kändes lika avslappnande, men nuförtiden känns det mer likgiltigt, ett sätt bland andra ungefär. Dock älskar jag fortfarande flygplatsmiljön, tänk, under samma tak så befinner sig människor som inom ett par dygn kan vara utspridda över hela klotet. Vi byter dessutom på Kastrup som är min absoluta favoritflygplats, dock landar vi på den flygplats jag gillar minst; Charles de Gaulle... 

Ha en fin adventshelg så ses vi snart igen!

2 kommentarer:

 1. Så fint du gjort i Max rum! Wow Lidl passerade det i Frölunda igår!
  Jag ska upp på vinden och ta ner jul lådorna idag

  Så kul med en resa till Paris, där har jag aldrig varit kan tänka mig att det är fint juletid

  Är ditt möte något inom inredning?? Hoppas att vad det än var leder t något roligt!
  För inredning är du ju sååå duktig på

  Kram och ha en härlig resa till Paris
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Lidl är Verkligen bra på att överraska ibland.

  Ha såå härligt nu i Paris!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...