måndag 15 december 2014

Årets första klapp inslagen

Det tog mig fem minuter extra att pimpa paketet, och visst är det roligare att både ge och få om det är lite personligt?
  
Så här blev alltså årets första klapp. Mottagaren är ett barn (kanske uppenbart?:-)) och innehållet ett sällskapsspel. Annars går det lite segt. Har verkligen noll inspiration i år. Tidigare år har jag tipsat om klappar här på bloggen, men som ni märker är det inte mycket av sånt just nu. Däremot tänkte jag lägga upp ett inlägg där jag presenterar några böcker jag läst under året, kanske idé till en present till någon bokläsare, eller varför inte till dig själv? 

Sandra skrev nyligen om presenter till skol/förskolepersonalen och jag läste kommentarsfältet med intresse. Jag har nu insett att man får fixa det själv även här. På lilla waldorfförskolan så gav varje familj själva, men här hade jag hoppats det skulle bli en insamling. Man har ju dock ingen "klassförälder" här som i vanliga skolan. Jättesvårt att hitta på något som inte är för dyrt till någon man egentligen inte känner. P föreslog body shop, men det kändes av någon oklar anledning inte rätt. Jakten går vidare, i snabb takt för snart är det jullov!

2 kommentarer:

  1. Frågade mamma som jobbat hela sitt liv i barnomsorgen vad som uppskattas, här kommer några tips om du känner för att glädja fröknarna. Användbara saker går nog alltid hem, ofta har man för mycket grejor hemma men tex marmelad o kex, lite god choklad, en fin burk senap osv osv. En fin inslagning visar ju på engagemang o det vet jag ju att du är jätteduktig på så det behöver inte vara något stort. Hoppas du hittar på något. Kramar Maria P, Kungälv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack gulliga du! Tänk om jag var duktig på handarbete som du är, då hade de fått något handgjort:) Kram!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...