tisdag 9 december 2014

Varma toner i vardagsrummet


Medan tv-rummet uppe går i grått är vardagsrummet (som också kommer att ha en tv vad det lider, även om vi inte riktigt är överens om storleken...:-)) inrett i varmare toner med rosa och rött. De färgerna är väldigt fina ihop och jag blev glad när jag såg reportaget i nya numret av Drömhem & trädgård där de kombinerat dessa två. 

Vi har en nyöppnad blombutik här i stan och de har så himlans fina blommor och krukor och annat att det är en fröjd att besöka dem. Hittade den röda krukan där tidigare i veckan och den fann genast sin plats på soffbordet. Den röda lyktan ni ser på brickbordet kommer från Haga Hem (som finns på rätt många ställen i landet) och den är så himla fin och ger ett mysigt sken när den är tänd, så den kan jag verkligen tipsa om. 

Jag kan inte fatta att det nästan är jul? Vi har fortfarande inte bestämt hur vi ska fira. Varje år runt den här tiden så känner jag mest för att boka in oss på ett pensionat under helgerna. Alltså ett sådant som har färdiga julpaket där allt står uppdukat och man bara kan vara... Häst och vagn, skidor, helst norrut där det förhoppningsvis är snö. Visst låter det härligt? Kanske ett annat år..?

2 kommentarer:

 1. Du skall ha motsvarande tum på tvn ifrån så långt du sitter i från den! alltså tum vs meter!!!
  Vi har en 55 tum! det är kanon!

  Ang din fråga om presenter! Oftast så finns det alltid engagerade föräldrar i klassen som man kan lita på!
  men nu för tiden så verkar alla tro samma sak hahaha...
  Kolla om det finns någon "dagis förälder"???
  Jag säger inte att jag är oengagerad i det men jag är så involverad i hockey och fotboll med föräldrar så skolan backar jag lite ifrån men nu har jag åkt på både skolan och förskolan idag på samma dag, tjohooooooo!
  Okej lite är för att en förälder är både p åförskolan och samma klass som Wiggo så jag tänkte what the heck!

  Min tanke var nog lite glögg, nötter, ost nu på jul. Ibland har det varit Bodyshop kit, grillböcker/sommarbuffe böcker, "finare" matoljor, ljuslyktor (ja på sommaren då)

  Tycker det är lite roligare att gå ihop så att man får mer!

  Vi skall vara hemma hos oss på jul, vi kör var tredje år med mannens bror och föräldrar! Min bror och mormor o morfar kommer också!
  Hoppas det löser sig med julen för jul blir det eller hur ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...