fredag 6 december 2013

En gran i fönstret


Ja pappersgranen pryder vårt fönster nu. Ett litet D.I.Y som jag grejade ihop på en kort stund när jag ändå satt i soffan. Bästa sortens med andra ord:-) Jag har sett att många i bloggvärlden gjort granar av pocketböcker (se t.ex. Hannis gran) , jättefina! Min blev lite latmansvariant kan man säga, enklare går väl nästan inte att få till, men jag tycker att den blev rätt söt ♥  Vill ni se förra årets variant av ihopknåpad pappersgran så hittar ni den här. Bokstäverna som också står i fönstret är egentligen ljusstakar men jag tror att de får vara som de är, både sonen och hunden är lite för intresserade av att greja med dem ändå trots mammans/mattens förmaningar:)

Inatt kom den första snön! Den syntes till redan igår kväll men då var det mer regn än snö. Sedan var jag uppe en sväng under natten och då såg jag att det var vitt ute. Tänk vad vackert det ändå är! Men läskigt kaos på vägarna är mindre vackert så jag hoppas att alla tar det så lugnt som möjligt.

Var rädda om er och ha en fin fredag hörrni!

6 kommentarer:

 1. En sån där vill jag testa att göra!
  Det är kul med det där snabbpysslandet, där det inte känns som så stora projekt.

  Ingen snö här men regn massor av regn...
  Gäller att ta det lugnt nu i trafiken.

  Hoppas att du mår bättre nu och får en fin helg//Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Haha, nu får du förklara för mig vad D.I.Y är för nåt? Jag hänger inte riktigt med i inredningsvärlden känner jag. Men fin blev den, bokgranen.
  Här har det också kommit en hel del snö. Kram.

  SvaraRadera
 3. Men vilken fin gran och jag tror att jag har grillpinnar liggandes i något skåp. Kanske ett pyssel min hand kan klara av;)

  Svar: Kattbett är värre än hundbett, det har något med bakterierna som de har i sin mun samt att deras hörntäder tränger in på ett sådant sätt att bakterier gärna samlas. Komplikationer vid hundbett är 10% medan vid kattbett är mellan 60-70%. Att jag sen har en allergi mot katter gör inte saken bättre. Handen är fortfarande öm och det sticker i fingrar och moler upp till axeln men med värktabletter i kroppen känns det mycket bättre men handen ska vila så det bli korta snabba besök i blogglandia, ja lite roligt måste jag ju ha;)

  Tack för fina ord och härlig inspiration
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Men vilken oerhört rolig idé! Så enkel, och fin!

  SvaraRadera
 5. Först vill jag tacka P. för hjälpen och be om ursäkt för att jag är så förvirrad av mig :P
  Sen vill jag bara säga wow vilken fin gran du gjort. Den tål att kopieras vilket jag kommer att göra.
  Visst är det underbart att snön äntligen kommit men jag måste erkänna att jag redan saknar solen och värmen. Nu måste jag försöka att somna för jag ska upp och jobba tidigt imorgon :(
  KRAM ANNA

  SvaraRadera
 6. Granen var fantastisk! Känns som ett överkomligt projekt t.o.m för mig;-)
  Du har en jättefin blogg, här ska jag spendera mer tid!
  /Martin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...