onsdag 18 december 2013

Julmarknad på Stora HolmJag har inte kunnat skriva om julmarknaden vi var på tidigare eftersom Annie fick sin julklapp därifrån:) Det har blivit en fin tradition (om man nu kan säga så efter bara två år?) att besöka Stora Holms säteri och deras marknad som hålls en helg i december. I år var det jag och svärmor som begav oss dit. Vi kom när de öppnade, inte det smartaste draget visade det sig eftersom det var kö utanför ladan där Nyblom & Kollén hade sin stora utförsäljning. Jag älskar deras produkter, men de kostar ju inte gratis direkt så det är ett gyllene tillfälle att passa på att fynda. Helt fantastiskt fina saker till löjligt låga prser och jag fick köpt några klappar- och ett gäng även till mig såklart:)

 I början var det så trångt att det knappt gick att röra sig och än mindre få någon uppfattning om vad som såldes så vi gick ut och kikade lite och kom sedan tillbaka när det var lugnare. Även den vanliga outleten samt inredningsbutiken hade givetvis också öppet och där köpte jag också ett par paket. I byggnaden bredvid såldes det mat och gotter vid olika stånd, men det var lite för mycket folk där också så vi hoppade det. Jag har skrivit om Stora Holms säteri förut och förstått att många som bor i närområdet inte hört talas om det alls. Man kan äta både brunch och sopplunch där, ta en fika eller bara kika runt. Vet att de också haft stickcafé på den underbara stora inglasade verandan. Vill ni läsa tidigare inlägg om stället så finner ni dem här här och här

I eftermiddag ska det visst julmysas igen. Max förskola har glöggfest där alla föräldrar får vara med. Förra året så kunde varken P eller jag (minns inte riktigt varför?) så då fick farmor följa med. Men nu kommer vi alla tre. Den tredje har fått dispens att vara med utomhus vilket jag hoppas  kommer att funka med vädret. Spännande att se hur hon reagerar på alla barn. Hon tycker nämligen barn är väääldigt intressanta:)  Nu: Bilder från Stora Holm! 

 
5 kommentarer:

 1. Så mysigt att gå på julmarkand. Har inte hunnit med någon än och vet inte om jag hinner med...dagarna bara försvinner, fort fort...

  Ha en fin kväll
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Dt ser ut som en fantastiskt fin och mysig julmarknad.
  Ha de fint från Maria

  SvaraRadera
 3. Men så mysigt! Jag skulle ju göra det i år men det försvann liksom i planeringen=))
  Fina bilder!!

  Hoppas att det gick bra med Nemi/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med julmarknad. Det kan verkligen få en i rätt stämning inför jul. Kram.

  SvaraRadera
 5. Nej vad mysigt med julmarknaden! Underbara bilder och du är duktig! Önskar jag kan få till lika skarpa bilder men är fortfarande på nybörjarnivån och försöker lära känna kameran ;)

  Ville bara sticka inom och önskar dig och familjen en rktigt fin GOD JUL! :D

  Nu kring julafton så är det svårt att få tiden att räcka till med diverse och imorgon åker vi ner till svärföräldrarna så det blir lite mindre datatid.

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...