torsdag 19 december 2013

Godmorgon torsdag!

Tack alla ni som kommenterat om min syster! Hon var sjukskriven ett litet tag men är nu tillbaka på jobbet. Lite mörbultad, men ändå skönt att det inte gick värre. Hon var här och bakade med Max en dag, det blev pepparkakor, cupcakes och saffransbullar med mandelmassa *mums*
Och vilken morgon då... Det är alltid, utan undantag, sambon som lämnar Max på förskolan. Min sjukdom och medicinering gör det svårt för oss att göra på annat sätt. Imorse klockan sex så väckte han mig och sa att han måste till jobbet. Farmor skulle komma och köra upp Max istället. Bra, sa jag och somnade om... och vaknade av att Nemi skällde. Då stod svärmor utanför dörren och väntade sig att Max var redo att gå... Det blev snabb uppstigning, påklädning, öppnande av kalendrar (Max avskyr att bryta sina rutiner just nu, det leder till kaos. Är det något som hör till åldern?) ,frukost och, eftersom det är utflyktsdag, all matsäck.

På förskolan har de utflyktsdag en dag varje vecka då de går ut i skogen och tänder brasa och berättar sagor. Då skickar vi med matsäck som ska bestå av: varm dryck, lunch, smörgås/frukt, vatten och bestick. Vanligtvis är det på onsdagar, men just denna vecka var det flyttat. Vanligtvis så gör vi dessutom iordning det mesta kvällen innan, men inte nu. Givetvis inte. Barnen ska dessutom vara på förskolan innan 8.30 så det var en lättnad när de väl kom iväg. Planering är visst inte våran grej. Idag är det sista dagen de går för sedan stängs det för jullov så paket till fröknarna fick farmor också ta med.

Nu är det foto som gäller, inomhus är verkligen inte min styrka, men nyttigt!
Må väl därute!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...