tisdag 17 december 2013

Kalenderfyndat

I mitt förra liv så var det väldigt viktigt att ha en snygg kalender. Jag hade inga problem att lägga ner flera hundra på en som passade min smak. De gånger jag köpte från Personlig almanacka var jag himlans nöjd med både utseende och storlek. Nu är det mest sjukhusrelaterade tider som behöver skrivas upp och funktion går definitivt före det estetiska. Men trots allt så vill jag helst ha en som är lagom stor så att jag kan skriva där utan att behöva använda förstorningsglas som med det här årets (okej, jag överdriver en aning men liten är den!). Gissa då om jag blev glad när jag fann dessa två för 25 kronor stycket på Netto häromdagen! TJUGOFEM KRONOR!:) Lagom i storlek och klassisk modell. Det blev en till mig och en till familjen. Så det får bli mitt tips idag till er som letar kalender, kika in på Netto.

4 kommentarer:

  1. Jag ÄLSKAR kalerndrar men är sämst i hela världen på att skriva ner en enda sak där i ;)

    SvaraRadera
  2. Netto verkar vara värsta fynd-stället nuförtiden. Tycker folk fyndar där hela tiden. Bra köp! Jag är värdelös på att använda kalendrar så det är ingen idé att jag köper en har jag kommit på, även om jag gillar tanken på att ha en. Får väl se hur det blir. Vet bara inte var närmsta Netto ligger...

    SvaraRadera
  3. Jag är kalender-o-holic och älskar att få köpa nya! :D Sedan ett tag tillbaks har jag använt filofax. Förr använde jag alltid det, då i storlek "personal". Nu har jag gått upp en storlek, till A5, för vi har såååå mycket tider att hålla reda på. Det finns massor av gratis printables så jag mördar mer än någonsin, haha!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...