fredag 13 december 2013

Tack snälla tomten!

Idag är det ju Lucia och jag har öppnat mitt paket som anlände för ett par dagar sedan. Jag är ju så nyfiken av mig så det var svårt att hålla fingrarna i styr, men jag klarade det:) Men nu var det äntligen dags och inuti fann jag den söta nötknäckaren Davy. 

Jag visste faktiskt inte att det fanns något liknande, men jag blev jätteglad eftersom han är både praktisk och snygg! Davy kommer absolut att få en hederplats hos oss nu i jul och jag vill tacka min tomte så mycket:) Jag hade mina aningar innan jag öppnade paketet (kikade på poststämpeln) men nu är jag mer osäker...*klurar* Jag hoppas att ni allihop får ert senast idag (hör av er annars!) och så avslutar vi julswapen om några dagar då namnet på er tomte kommer upp.

Önskar er en fin luciadag!

6 kommentarer:

 1. Men en sådan söting. Så duktig du är som hållt dig det kunde inte jag. Jag höll mig nog i 20 minuter från det att paketet anlänt till jag satt där med remsor av inslagningspapper runtomkring mig;)
  Stort tack för att du anordnade Julswapen det har verkligen varit roligt.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Men åh vilken fin present!
  Och att knäcka nötter hör ju julen till. Kram.

  SvaraRadera
 3. Detta var jätteroligt!
  Och nu har även jag öppnat och bloggat om mitt paket! Det är svårt att lista ut vem som är min tomte, men det löser väl sig om några dagar! TACK för att du anordnat detta!

  SvaraRadera
 4. Jag fick mitt paket och ser att du fått ditt du med så då är det någon annan som får sitt sent. Jag kör vidare med bloggen för jag har kommit fram till att jag struntar i vad andra tycker o tänker. Så du gillar inte Essoe? De sitter ju i ett par veckor utan att flagna. Helt suveräna tycker jag. Hoppas du haft en bra Lucia själv har jag varit ledig och letat efter de sista klapparna idag men jag känner mig aldrig färdig. KRAMIS

  SvaraRadera
 5. Jag har också fått mitt finfina paket nu:) Tack snälla för att du ordnade detta!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Kul att du fick till julawapen! Måste fråga om du kunnat läsa Taxilandets senaste inlägg? Har sett att det kommit nya men lyckas inte :-( Kan du skicka dem till mig isf? Så ledsen att jag inte får fortsätta följa deras resa! Önskar dig en god jul! Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...