lördag 14 december 2013

Rödvitt från Lexington

                                                         Hej!
Sent inlägg idag. Det blev lite ändrade planer, men kanske får vi barnvakt imorgon istället och kan bege oss ut på stan för lite klappshopping? Hur snälla och duktiga de än är så känns det lite överkurs att ta med både Max och Nemi ut i julruschen så därför avvaktar vi någon dag. Men jag har faktiskt hittat ett jättebra ställe här hemmavid där jag minsann inköpt några paket, jag var där tidigare idag och kunde sedan bocka av några namn.

Skålarna på bilden finns i blått och beige också och dem har vi gett bort i julklapp ett år. Kanonsnygga! Så när vi var inne i stan sedan så slog vi faktiskt till och köpte med oss de röda hem, tänk vad fint att äta julgröten i:) Det får bli ett julklappstips till er! De kommer från Lexington och vi köpte våra på NK men de finns också på Grandmas bland annat för er som bor häromkring. Och Vita Rummet för er som bor i närheten av Karlskoga- den butiken drivs av en gammal lärare till mig och jag skulle lugnt kunna flytta rakt in där för de har då verkligen det sååå fint.

Jag måste bara få skryta lite om min lilla fyrbening; igår skulle jag och Johanna ta en lunch nere i centrum här i vår lilla stad. Jag tog med filt till Nemi och vi klädde oss varmt eftersom vi räknade med att få sitta ute. Men när vi väl kom dit så fick vi visst sitta inomhus om bara valpen kunde vara stilla och tyst. Jag var lite osäker, visserligen är hon så lätt att ha med sig, men inne på ett matställe bland folk och ny miljö för henne...? Det gick klockrent! Hon lade sig ner och somnade under bordet och jag tror att det var rätt många som inte ens märkte att vi hade henne med oss. Och så skönt att veta att man faktiskt får och KAN ta med henne in där. Duktiga tjejen!:)

3 kommentarer:

 1. Men söta duktiga vovven. Det var inte illa det.
  Härliga skålar du köpt med. och skönt om ni får hund och barnvakt för den det med julshopping är varken barn eller hundvänligt.
  Önskar dig en härlig dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så duktig hon är!! Ny plats och massor av människor och ändå ligger hon där och sover. Det är bra det!

  Jag är klar med mina julklappar, väääldigt skönt!
  Så nu ska jag ge mig på att vårda hemmet lite såhär sista veckan innan långledighet=))

  Hoppas att du får en fin tredje advent/Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Vad underbart med en sån lugn och fin valp. Det misstaget gjorde vi med vår nuvarande hund, att vi inte lät acklimatisera honom i stan och bland folk och andra hundar. Vår förra hund fick åka kollektivt och vistas mycket i stan och var på så sätt en mycket lugnare hund. Går det att lära "gamla" hundar att sitta tro? Han är ändå fyra år nu... Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...