tisdag 3 december 2013

Häng upp en luftballong i jul

Bild via Artilleriet
För någon vecka sedan testade vi julklappsshopping med barn och valp. I helgen provade vi samma sak utan barn och valp. Kan säga att det sistnämnda gick klart bättre. Vi har ju sällan barnvakt och ännu svårare är det nu med en hund också, men nu var mina föräldrar nere under några dagar och då passade vi på. Artilleriet har ju numera de vackra luftballongerna som jag kärade ner mig i för flera år sedan när jag såg dem hos Par Courrier, och nu säljer de ballongerna som julpynt, i en minivariant då. De var så fina att se på, jag älskar luftballonger, och jag skulle gärna dekorera med några sådana... Artilleriet har förresten fri frakt fram till jul. De har en hel del fint julpynt i butiken som jag inte ser på nätet så ett tips till er som bor i närheten är att kika in där.


4 kommentarer:

 1. Så fina. Så skönt att ni fick barn- och hundvakt. Vet själv hur svårt det kan vara. Vi har ju varken mor- eller farföräldrar till det ändamålet. Kram.

  SvaraRadera
 2. Haha, förstår att julklappsshoppingen blev lättare. Helt galet med allt folk som det är, att ha hund och barn också kan inte vara en lek.

  Och de där ballongerna var ju fantastiska. Nu är jag också kär!

  SvaraRadera
 3. Förstår om det gick lätare att shoppa utan barn och hund. Har gjort misstaget en gång att ta med mig barnen på julshopping. Jag gör det aldrig igen. Men att gå på stan med barnen och njuta av stämningen utan en massa måsten fungerar bra och är mysigt.

  Här har vi köpt ekologisk kakao när vi fixar till barnens utflyktshoklad. Fungerara utmärkt förutom att man måste tillverka choklad-drycken själv då vill säga;)

  Önskar dig en fin dag och tack för fina ord hos mig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Vilka söta luftballonger - fast det känns mer som året runt pynt än julpynt

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...