torsdag 5 december 2013

Happy Holiday!

Bäddset: H&M Home. Filt: Rusta. Kuddar Happy Holiday: H&M Home. Kudde renar: Boel & Jan

Inatt sov vi gott med nya linnepåslakan från H&M Home. Vi är hopplösa på att använda överkast så istället kör vi med ett dubbeltäcke som jag tycker är snyggare att bädda med än två enkla. Happy Holiday-kuddarna gillade jag på en gång så de klickades också hem. Julen är ju en ganska kort period av den mörka årstiden och därför vill jag allra helst ha sådant som passar hela säsongen. Vi har fortfarande inte hittat resten av julsakerna, så himlans trist. Adventsljusstakarna som jag längtat efter att ta fram, julgransdekorationer, tavlor och en del annat smått och gott som jag ville ha framme. Jag fick greja lite eget julpynt istället, ska visa er senare.

Såg ni Bonde söker fru igår? Vi har gjort det till lite av en onsdagstradition att se det tillsammans på play när Max har somnat. Det var ju sista "vanliga" avsnittet och dags för det slutliga valet och jag måste erkänna att jag satt i soffan och kramade P:s hand och grät för det var så fint och romantiskt:) Jag tror verkligen att alla gjorde så bra val som de kunde. Det mest lustiga var väl att Pär pratade om hon Kristin som en snygg, varm och go tjej och blablabla. Henne  har jag haft så svårt för genom hela serien, hon verkar vansinnigt självgod och det gör henne ful i mina ögon. Har förstått att jag inte är ensam om mina tankar, men han kanske har sett andra sidor av henne, vad vet jag? Det ska bli spännande att se om det är några som håller ihop även nu, jag hoppas verkligen på det!

Nu ska jag och fröken N bege oss ut på en stormig promenad, det både blåser och regnar rejält här idag. Västkustväder kallas det väl... Och ni som har Året Runt (tidningen) kan kika lite extra i nummer 50 som kommer ut idag, där är nämligen Max och hans morfar med på en bild som jag tog i somras och skickade in dit. Det ska bli roligt att få visa M den bilden:)

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen snygga lakan ni köpt. Jag var faktiskt in på HM och kollade. De passar inte vår ekonomi än, men kanske längre fram. Vi använder också sällan överkast så det är roligt med lite snyggare lakan.

  Jag fattar vad du menar om Kristin som Pär valde. Jag har inte heller gillat henne. Däremot verkade den andra tjejen (kommer just nu inte på vad hon hette) vara otroligt gullig. Det paret som jag gladde mig mest åt var det äldsta paret. Inte för att de var mest jämngammal med mig, utan för att de verkar passa så bra ihop och är så förälskade. De önskar jag verkligen lycka till.

  SvaraRadera
 2. Kollar aldrig på TV, men vet vad Bonde söker fru är, kollade första säsongen. :-)
  Fina lakan, och jag håller med dig, det är svårt att bädda fint med enkel-påslakan!
  Tandvärken är borta, halleluja, haha!
  Ha en härlig helg nu! Kram, Cissi

  SvaraRadera
 3. Så fint du gjort med lakanen!
  Jag ser själv inte Bonde söker fru, men tänker att det är tur att inte tittarna gör valet, med tanke på hur lätt människor kan missuppfattas när de hamnar framför kameran. Tänk tex på tjejen ni pratar om, hur den uppfattning ni fått tycks skilja sig så mycket från hur bonden ifråga uppfattar henne. Av den anledningen uttalar jag mig inte gärna om människor jag bara sett på teve. Man kan ju ha så oerhört fel, som sagt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fint ni har det i sovrummet, avslappnat och stiligt! Måste spana in bäddsetet jag också :-) Synd att jag är så dålig på att köpa nya sängkläder och även handdukar för det är verkligen enkla detaljer för att piffa upp hemma.

  Sv; Tack, jag gillar kombinationen så det inte blir så där sockersött som många vill ha i sina babyrum. :-) Ja liiite måste in på hans rum tycker jag. Jag är väldigt glad i rosa pastell så lite av det får komma in på rummet :) Kan ibland tycka att det är lite fånigt det där med kön och färger..! :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...