onsdag 24 april 2013

En liten Odd Molly- pärla


Sötaste lilla handväskan i läder. Odd Mollys vår, 499 kronor. Riktigt söt tycker jag! Lägger ju som  ni vet ohälsosamt mycket pengar på just väskor:) Sambon påstår att man omöjligt kan behöva så många olika, jag påstår att det kan man visst! Den här till exempel, den står det ju nästan mitt namn på, eller hur?:)

6 kommentarer:

 1. Helt klart är det där din väska! Fin och ganska lagom pris!
  Tack för din långa kommentar angående åldringsvården. Visst hade far sagt ja till hemgång på det där mötet, men det var enda gången sedan 14 januari han sagt något sådant. Första vårdmötet, som jag var med på, storgrät han när de sa att det inte fanns något annat att väja på. Varje gång jag pratar med honom säger han att han inte klarar av att bo hemma! Just nu pågår tydligen ett nytt vårdmöte! Vem tjänade på denna hemgång?
  Ja, sedan vill man ju som sagt inte att det bara ska bli en förvaring för honom utan att han ska få stimulans och kunna få behålla de sinnen han har kvar. Sjukgymnastik, träning och trevliga aktiviteter är ju ett måste för att kropp och hjärna ska kunna hänga med!
  Ha det gott!
  Kram
  Melodys matte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är mycket att tänka på förstår jag! Hoppas det löser sig snart! Kram

   Radera
 2. Självklart kan man ha hur många väskor som helst. Det värsta är att jag som kan sy dem själv har bara några stycken nu för jag hinner inte sy åt mig själv....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju nästan som det där med "skomakarens barn" då:) Du får avsätta lite tid till det:)

   Radera
 3. Man kan visst behöva ha hur många väskor som helst!!! Men du, fråga för allt i världen inte min man om det för han förstår sig inte heller på väskor. Självklart står det ditt namn på en av dem. Men vilken?
  Ha en superfin helg nu ;) ANNA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med folk som förstååår!!:) Jag var faktiskt inne i den enda butiken här som har just Odd Molly, men de sa då att de valt att inte ta in väskorna för att de tyckte inte att de var prisvärda. Lite synd, hade gärna sett den live... Tack detsamma kära du! Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...