tisdag 2 april 2013

Engladröm


Max café är ett färgglatt hörn av vårt annars ganska svartvita vardagsrum.
 En tavla har fått komma upp på väggen i Max lilla caféhörna. Det är en av glassbilderna som jag vann hos Knaada för något år sedan. Det var ett väldigt bra pris på den här serien, fyra bilder för en hundralapp om jag inte minns helt fel. Tyvärr verkar den inte längre säljas i webbutiken men kanske kommer den åter nu inför sommaren? Det är mitt tips till er som är lika ombytliga som undertecknad, köp snygga vykort och rama in. Det är vanligtvis billigare och lätt att byta ut när man tröttnar. Knaada har för övrigt mycket fint i sin shop, glassarna finns som stort print också och heter då Drömmar.  

Kanske minns ni som  hängt med ett tag att vi förra sommaren fixade till vår lilla balkong en smula. Från grått och trött till färgglatt och somrigt. Där hamnade två av de andra glassvarianterna. Det finns väl få saker som man förknippar så med sommaren som (is)glass. Och visst blir man glad av all härlig färg...?:-)


4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad kul att du tittade in hos mig och lämnade er spår efter dig :)

  Vad fint du har det på ballkongen!
  Ska titta vidare och se hur du har det ;)

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint ni har det! Här har vi som sagt väldigt mycket snö, men jag gjorde en kupp mot vintern idag :-)

  SvaraRadera
 3. Så fint det är i Maxs lilla café hörna och en härlig balkong har ni också!
  Skönt att det är bättre med ögat förstår att det ger huvudvärk när man anstränger sig så...
  Jag läste samma böcker som dig när jag var yngre och jag har också en låda stående på vinden!!!
  Härligt att komma "hem" lite även om det blir intensivt!

  Jodå Emporia var stoooort, nästan lite väl stort! Samma affärer som både Allum och K-mässan! Hade vädret tillåtit den dagen så hade jag hellre strosat på gatorna i Malmö för det tycker jag är mysigare än att gå i samma affärer som man kan få här hemma! Och strosa på andra gator i andra städer så brukar man hitta lite mer andra affärer... Och plånboken får svida hehehehe

  Nu är det läggdags... Upp och jobba imon!
  Kraaaaam Sandra

  SvaraRadera
 4. Marie: Det är så roligt att finna nya bloggar och jag gillade verkligen ditt namn, marängälskare som jag äro:) Kram!

  Frida: Ja jag tyckte det var helt overkligt att komma till Värmland där det faktiskt var en del och så har vi inte sett en flinga på veckor härnere. Jag gillar ju dock snön, och så måste jag säga att jag verkligen har svårt för den isande kylan vi har här på kusten. Den går liksom ända in till märgen trots att det SER vårigt ut... Kul med kupp:-)

  Sandra: Haha, ja jag gissar att vi är många tjejer därute som har fnissat åt de där böckerna genom åren, och nu när jag börjat läsa dem igen så vill jag liksom läsa ännu mer! Det finns tiom ett Lotta-sällskap som man kan gå med i, det tyckte jag var skoj att höra:)

  Aha, jag trodde Emporia satsade lite bredare, att bara besöka kedjorna är ju inte så kul. Jag har knappt varit i Malmö, bara nån halvdag för många år sedan då jag hälsade på kompisen som pluggade i Lund. P har dock jobbat där och tycker att stan är jättemysig så jag vill gärna dit och kika lite.)

  Hoppas du har en fin dag på jobbet idag också!! Kram på dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...