söndag 28 april 2013

Förvandla med färg

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag fixat till en Ikeamöbel. Ja nu är den ju inte stor direkt, en vanlig pall helt enkelt. Vi har den i köket, både för att korta jag ska kunna få ner saker utan att slå mig fördärvad när jag ska klättra på bänken och för att Maxen ska kunna vara med när vi bakar eller lagar mat. Praktisk och stabil förvisso, men usch så tråkig den såg ut! 
 


Men med lite färg (tog en som redan fanns hemma) och en bit tejp som jag lackat för att den ska hålla bättre så är jag betydligt mer nöjd med den.  Ett litet miniprojekt alltså- för knappt några slantar alls. Jag är ju en sucker för klassiskt vitt, men eftersom vi nu har ett ekkök så fick det bli en dovare färg.


 Max hjälpte mig att sätta dit tejpen och det tyckte han var jättekul. Perfekt att inkludera eventuella barn i projekten,  det blir så mycket roligare att också använda möblerna som de själva varit med och "stylat".

11 kommentarer:

 1. Tjusigt! Och tack för den fina kommentaren på min blogg. Hoppas du haft en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! och grattis igen:) Helgen har varit fin, hoppas din varit detsamma!

   Radera
 2. Har du köpt den på Ikea? Jag är också ute efter en papp, eller rättare sagt en liten stege. Av samma anledning som du. Kort i rocken. Jag har en älskad pall hemma men nu klarar jag inte av att komma upp på den utan att hålla mig i något så jag skulle behöva en liten trappstege. Då hittar jag bara den som heter Bekväm eller något liknande. Den är ju helt Ok och skulle funka. Men den där som du fixat till nu är en mycket snyggare modell. Men jag hittar inte den på Ikeas hemsida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Ikea. Vi är nöjda med modellen för den känns så stabil. Den kostar 199 kronor, ett fynd:) Här är den: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10241462/#/90241463

   Radera
 3. Toppen. Den mörka är ju jättefin. Då slipper vi måla. Det ska bli ett Ikeabesök när vi kommer hem från S-vall. Jag har en lång önskelista nu.....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att kunna hjälpa:) Hoppas det blir bra!

   Radera
 4. Så bra ! :)
  Och så klart kul för dom små att få hjälpa till ! :)
  Det är det som är så kul att kunna förandra för små peng.

  Ha en fin vecka ! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det läckert med budgetrenovering! Tack detsamma! Kram

   Radera
 5. Va fin den blev!
  Tack för din kommentar hos mig! Ang bockhornen tror jag på tradera... Där hänger många inredningsnördar som vi! ;) Renhornen som säljs där går ofta på runt 400 kr... Bockhorn bör ju vara billigare än så, men om du pimpat dom så fint som du gjort borde dom ändå vara värda en slant tycker jag! Kolla om det finns några liknande där nu vettja. :)
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 6. svar: Visst behövs det tas upp för diskussion, jag har tyvärr sett flera gånger folk som valt sina vänner, bloggvänner mycket. Vissa som anordnar flera tävlingar, väljer allt som oftast varandra. Tror de inte man ser sånt?

  Blir så irriterad. Men nu har ju samarbetspartners börjat få upp ögonen för sånt oxå. Så snart kanske det är över med tävlingar.. Och det vore ju jättetråkigt.
  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...