måndag 22 april 2013

Marc Jacobs för Coca ColaEftersom jag gillar lekfull design så brukar jag varje år hoppas på att få tag på de limiterade flaskorna från Coca cola light som designas av en känd personlighet inom modebranschen. Jag har tyvärr aldrig lyckats med det, men just i år vore det ännu roligare då det är Marc Jacobs som samarbetar med colan. Resultatet är verkligen ursnyggt! Jag kan bli helt betagen av en bild med fina färger eller av en möbel som jag tycker om utseendet på, det känns i hela kroppen. Tyvärr misstänker jag att jag får fortsätta drömma på avstånd då de inte säljs i Sverige och jag just nu inte har någon resa inplanerad. Men ack så tjusigt att få ha dem på hyllan:)

 Vad tycker du om designen? Hiss eller diss?

4 kommentarer:

 1. Coola flaskor. Finns de inte på någon webbutik från utlandet?
  Måste tacka dig för ditt grattismail som du skickade, så gulligt av dig!
  ha en finfin vecka
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag hittar dem inte där iaf, tyvärr! De är nog väldigt limiterade och lär säljas på plats. Får beundra bilderna ist:)

   Tack detsamma! Kram

   Radera
 2. Hiss till dom flaskorna! läckra...
  Tack för din grattis hälsning! Ja hur bra var inte min väns present då, den var perfekt! Jag var så förvånad när hon stod här hemma i hallen halv 8 på morgonen!
  Jag är fortfarande så glad för den överraskningen och kände mig lyrisk hela födelsedagen...
  Så fint det var på St Jörgens! och frukosten var kanon, verkligen suppergod... så mätta vi blev! sen tog vi en "promenad" igenom hotellet och spat!
  Hoppas att din helg har varit bra och att det var ett fint dop...
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner att jag måste prova st.Jörgens nångång! Förstår att du kände dig glad, vilken glad överraskning! Det var du värd!:) Kramkram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...