fredag 12 april 2013

Vackra prints till barnkammaren

Jag tror aldrig jag tröttnar på vackra tryck, allra särskilt tycker jag om ljuvliga motiv som passar i barnkammaren. Bloggaren bakom Elin och Alva säljer dessa och ett gäng finingar till via sin sida. Visst blir man väl alldeles förälskad i både färger och figurer?

4 kommentarer:

 1. Ja, jag förstår dig. Dessa prints var fina och ljuva i färgerna. Snyggt!

  Ja men bloggträffar är huur kul som helst. Mer bloggträffar åt folket ;)

  Trevlig helg.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra slogan; "mer bloggträffar åt folket":) Kram

   Radera
 2. Så skönt att du fick komma ut lite, frisk luft och lycka att få hämta Max :)
  Härliga prints... Alltid så härlig inspo från dig!
  Ja utomlands värmen är klart mycket härligare, jag låter kanske bitter nu men förra sommaren kan nog jag räkna på en hand hur många ggr vi satt ute.. Ja inte var det många iaf, samtidigt som man vill göra fint på altanen så tänker jag att kommer man få njuta av det??? Fast visst lite blommor piggar ju alltid upp ändå trots väder ;)
  En bloggträff hade varit jättekul (och pirrigt hihi)
  Har du träffat någon i bloggvärlden??

  Ha en härlig lördag...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, förra sommaren regnade verkligen bort! Och så fort det blev minsta solglimt så fick man panik och skyndade sig att försöka hitta på något under de få stunderna den stannade... Jag är ju inte så väderkänslig men P längtar efter värmen så det vore ju skönt att veta att man får iaf en veckas sol och bad.

   Jag var med på ett hundforum förr (i flera år) och därifrån har jag träffat flera, fast det var liksom enklare på nåt vis för då bestämde vi bara att ta en promenad med hundarna t.ex. Vissa har jag fortf. kontakt med fast jag inte har nån hund längre.

   Sedan ordnade Sofia på Hildas hem en bloggträff förra året som jag var med på, trevligt. Jag tror att det kanske är lättare om man inte är så många så man kan prata allihop för annars blir det nog så att det blir "grupper". Jag hade tyckt det var kul att träffa dig nån gång! Fast jag håller med om det pirriga!:)

   Ja det tål att tänkas på det där med bloggträff, hoppas iaf att få träffa Frida i sommar nån gång!:) Önskar dig detsamma min vän! Kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...