torsdag 11 april 2013

I vårt fönster...


Marmor är ett material som kommit i ropet igen, fantastiskt kul eftersom det är så vackert. Det är ju inte så att man ska börja intressera sig för saker bara för att det är populärt, men ibland så behöver man visst bli lite påmind om vad mycket fint det finns.
Det har varit en ganska tuff vecka tyvärr. Jag har mest bara sovit sedan i lördags och knappt fått umgås med min finaste lillkille. Så idag tog jag en extrados medicin, bet ihop och hämtade på förskolan. Lycka. Det är så härligt att komma dit för alla barnen kommer och pratar och berättar. Max går på en waldorfförskola, en mycket liten sådan så i småbarnsgruppen där han går är de bara fem barn. Därför blir man ju ganska bekant med barnen. Max är en ganska känslig själ och reagerar starkt på upplevelser och då känns det så underbart  fint att han får vara i en sådan lugn miljö där de till och med har egna små sängar att sova i.

Då jag inte varit utanför huset på en vecka (med undantag för ett läkarbesök och synundersökning) så längtar jag verkligen efter lite miljöombyte. Sambon och min pappa ska på öl/whiskeymässan som ordnas i helgen och mamma följer med ner så jag hoppas jag kan få komma ut lite. Ett besök på Stora Holm vore inte helt fel. Vi behöver verkligen inte en enda pinal till, snarare borde vi röja med tanke på hur litet vi bor, men jag kan ju inte låta bli att kika på finheter i alla fall. Såklart:-)

4 kommentarer:

 1. Men titta bara på dina fina bilder, allt ser ju perfekt ut!!! Så du menar att man kan fejka till sig ett perfekt hem haha. Så väldigt skönt att få höra att vi inte är de enda skitgrisarna ;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja knepet är väl att zooma in med kameran och städa de 50 centimeter som syns:-) Kram

   Radera
 2. Härliga bilder och visst kan marmor vara fint! Hoppas du blir piggare nu då, kram Suss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...