fredag 26 april 2013

Kvällsutflykt på Hisingen

Igår kväll skulle sambon möta upp några kompisar och se på fotboll nere på puben här i lilla staden och då passade det bra att jag, min syster och Max begav oss till Stora Holm Säteri. De hade utförsäljning av vårens prover så det var en del folk där men just den biten var inte så imponerande. Istället blev det lite shopping i den "vanliga" outleten, och så i  inredsningsbutiken som ni ser på översta bilden. De har så mycket snyggt!
Det finns allt från porslin till väskor och tavlor/prints. Priserna är dock inte lägre än i andra dylika butiker, alltså ingen "outlet" här som jag trodde första gången jag kom. Men underbart att kika runt på alla finheter. Och missa för all del inte sötaste taxen som brukar följa med matte till jobbet, den ligger så fint i en liten säng bredvid kassan:)

..... Och så fick vi ju såklart pausa lite med saft och bullar inne i det vackra caféet.
 

   ..... Och när moster och mamma bara vill klämma och känna på tyger så är det tur att det finns en sådan fin lekhörna där man kan få greja och rita och göra roligheter....
 

Inne i outletbutiken finner man mycket inspiration!
 Det var en alldeles lagom liten tur och Maxen var alldeles slut när vi kom hem igen. Idag är det stängt på dagis och han ska åka till farmor om en stund och få umgås med vår goa Humlekatt. Jag ska bege mig ut på egna äventyr och sedan så ska vi fira att helgen är här:)

Nästa vecka kommer det förresten upp en tävling här på bloggen- missa inte den! 

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset om kolssarna! Tyvärr var de som fans på Livly på engelska istället för på svenska =)

  // svalander.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig utflykt för både vuxna och mindre vuxna.....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Det finns tiom. ridskola där så det finns mycket att titta på:)

   Radera
 3. Vilken fin stund ni tycks ha fått! Du skriver så ofta om platser på ett sätt som gör att jag får en omedelbar lust att besöka dem! Du borde skriva sådana reportage för en tidning i trakten.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du är väl en raring!:) Kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...