måndag 15 april 2013

Tapeter i de vackraste färger!Tapeter. Just nu finns det ju så många vackra varianter att man nästan dör snyggdöden litegrann! Från Boråstapeter och från PIP Studio kommer de ovan. Nu är bara frågan vad jag skall använda dem till. Jag  har några funderingar. Skulle bara behöva någonstans att placera allt pyssel. Det hämmar liksom kreativiteten att behöva lägga in allt nytillverkat i garderoben eftersom man inte få plats. Vi letar ju större bostad som ni vet. Det går la sådär för att ta det på ren göteborska. Vi har inte orkat masa oss iväg på visningar på senaste tiden och då är det ju svårt att vara med i någon budgivning. Men vad jag längtar efter ett rum att få bre ut mig i!

Förr kunde man förresten alldeles enkelt beställa tapetprover från Måleributiken och så kom det en meter farande med posten- alldeles gratis. Men så är det ju det där med att saker tenderar att sättas i rullning via nätet. Så tipset spred sig och vips så insåg väl Måleributiken att de sponsrade hela bloggvärlden med pysselmaterial utan att egentligen få något för det. Att alla de som beställde proverna knappast skulle tapetsera om hemma. Numera får man betala för det, men visst kan det vara värt en slant att få en bit tapet. Även Inreda har prover, gratis men med en 50-lapp i frakt.Eller så kikar ni in i färgaffären och frågar om de har några utgående tapetprovsböcker att skänka/sälja. Tapeter är ju verkligen busbra pysselmaterial.

Förvaringskorgarna på bilden är ett budgetfynd från Jysk. Perferkt att förvara allt och lite till i. Just nu ligger det en drös av M:s bilar i dem. S*tan i gatan vad ont det gör att få en leksaksbil under foten! Då är det kanon att ha lådor att slänga dessa älskade små ting i. Tackar bästa Starwoman för det braiga tipset!


8 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Ja det kan jag tänka mig att det sattes i system att beställa tapetprover:-)
  Fin fina har du fått tag på iaf:-) Vad ska du hita på med dem?
  Slöt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de fina! Jag har börjat lite smått med att klä tändsticksaskar, och så kuvertet ovan då. Tack detsamma! Kram

   Radera
 2. Hej!

  Åh vilka härligt våriga tapeter! Kul med lite färg :) Det kommer nog bli jättesnyggt ska du se.

  Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med vårfärgerna som börjat dyka upp nu! Riktiga gladfärger! Kramar!

   Radera
 3. Ah, så surt. Men är man pysslig av sig kan det vara värt det, för tapeterna är jättefina och tänk vad mycket skoj man kan göra med dem.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det var nog lite snopet, men jag kan förstå butikerna som inte tyckte det var superkul att alla bara beställde prover och inga rullar:) Kram

   Radera
 4. Åhh va vilka fina, de kommer verkligen göra rummet.
  Tråkigt att man inte kan beställa prover längre, allt gratis är gott :)

  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gratis är gott är ju helt sant!:) Kramkram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...