torsdag 4 april 2013

Granit levererar


Preciiis en sådan sax hade jag på önskelistan. Med "bulliga öron" och i nätt storlek. Så gissa om jag blev nöjd när jag besökte Granit häromveckan och fick syn på trådrullen med tillhörande sax. Jag tycker om saker som är vackra, det gör jag sannerligen. Ännu bättre om de dessutom är praktiska också. Så nu står rullen och saxen bredvid handen från Hay, för övrigt inköpt på Artilleriet på samma runda, och bildar ett litet stilleben i ett av våra fönster. Finns på Granit alltså, priset för setet är 129 kronor. Mycket snyggt där som alltid!

Igår innan läggdags såg vi David Batras "Det här var ju tråkigt". När den sändes på tv i måndags så satt vi i bilen på väg från Värmland men nu tog vi igen det. Jag orkade tyvärr inte hålla mig vaken så jag ska se det sista under dagen, men av det jag såg så var den helt suverän, jisses vad vi skrattade! Och igenkänningen var ju extra hög då han liksom jag har växt upp med ett utseende som visar att vi inte är "helsvenska" så att säga. Han skojade en del om det men det fanns en ton av allvar i det han sa, och  kanske får hans ord någon att tänka efter lite?

Batra är verkligen en av landets absolut roligaste komiker. Jag är helt fascinerad av att han är gift med en relativt känd politiker som alltid ser gravallvarlig ut när hon intervjuas. Ja jag förstår ju att hon har en yrkesroll och en privat sida, men det känns ändå lite otippat:-)  Har ni inte sett showen så gör det, den finns på dvd. Dagens "må-bra-tips" alltså:-)


6 kommentarer:

 1. Här bara haglar tipsen över mig! Sakerna från Granit är ju något man måste kolla in. Superfina! Och så Batra på det, denna urroliga karl :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är han rolig!:) Och Granit är ju nästan ett måste när man är i närheten av en sådan butik!

   Radera
 2. En sådan sax/rulle har jag med tom två hihi (en är garnet slut) använde det till våra festhäften till bröllopet och band ihop bladen med! Så nu står den här och är fin ;)
  Härligt Batra tips! Tycker han är rolig!
  Väggen är vit! Men jag har nog ändrat mig, det blir svart! Köksbordet m stolar är vita, öppenplanlösning till vardagsrummet där soffan och två fåtöljer är vita, ett vitrinskåp som är svart och mattan går också i svart så njae det gråa känns inte ok!
  Så det blir att kavla upp ärmarna, klappa händerna och sjunga för Noah, muta med smörgås och skaffa svart färg... Eller så kan jag ju måla när mannen är hemma i lugn o ro... Men mitt tålamod gör mig ivrig hihi...

  Kram kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det var läckert att använda till häftena, och visst är den lika fin utan band. Eller varför inte med ett annat snöre runt om, smidigt sätt att förvara sina tygband! Haha, ja jag är också otålig när jag fått någon idé på hjärnan! Då ska det hända nu, eller helst igår!:) Kram!

   Radera
 3. Vi verkar gilla samma saker :-) Jag har också en sådan trådrulle, men hittade min i en liten blomsterbutik här i stan. Jag gillar den skarpt! Saxen gör sitt till det hela! Jag läste i inlägget nedan om ditt öga! Jösses vilken otur! Trist! Hoppas att du mår bättre!

  Svar: Tusen tack! Jättekul att du gillar tavlan! Så härligt att ha två länder som ligger varmt om hjärtat! Jag har tre... härligt :-) På återseende!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det, blombutiker kanske har dem! Har jag faktiskt inte tänkt på utan bara sett den på nätet tidigare. Förstår att du gillar den:)

   Tack, vad snällt sagt! Jodå, ögat börjar bli bättre även om det känns lite än. Det tog visst sin tid (och salvor och pencilindroppar) innan det blev ordning på det hela.   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...