måndag 18 november 2013

Leila's General Store på NK

Den här nyheten gillade jag! Leila's General Store lanseras på NK glas porslin & kök, och det innebär att jag äntligen får chansen att titta lite närmare på allt fint. Kanske kan det till och med lösa några julklappsfunderingar? Jag surade lite över att missa hem och villa-mässan som hölls för ett tag sedan där Leila Lindholm visade upp sortimentet i sin konceptbutik, men nu kan jag alltså själv botanisera bland "karamellerna".

4 kommentarer:

 1. Åh det visste jag inte - verkligen roligt tillskott i Göteborg! Tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Så härligt, Leila är toppen!

  Tack för ditt tips ang. regler för tävling/lotteri, det uppskattar jag verkligen och jag har nu läst in mig på lotteriinspektionens lagar.

  <3 Jennie

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att det är mycket fint=))
  Går fortfarande och funderar på om jag ska köpa hennes bok.
  Många som skriver om den.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Jag såg att produkterna ävern kommer till Cerveras butik i Täby så jag är också happy:) Väldigt mycket snyggt!

  Vad roligt att du också gillar Me&I men förstår att du har fullt upp för att vara en säljare. Det tar helt klart lite tid:)
  Du vet väl att du inte enbart kan köpa kläderna på träff utan även direkt via en säljare ochså. Du vet var jag finns om du är intresserad av något plagg till Max eller till dig själv;)Jag har med mig ett par plagg till jobbet idag för att se om intresse finns, plaggen är helt UNDERBART sköna och det är anledningen till att jag, som en trogen återkommande kund, blev säljare. Det går inte att inte älska kläderna när man väl haft dem på sig:)

  Ha en underbar dag!

  Kram Kristin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...