fredag 15 november 2013

Rabatt hos AgnesAmelia

... På tal om doftljus så fick jag just ett mail från AgnesAmelia som har fina ljus som Voluspa, L:a Bruket, med flera och som i helgen har 25 % rabatt på hela sortimentet med koden Novemberhelg. Jag har handlat där några gånger och de har mycket fint inom bad, hudvård, städ och så vidare, bland annat Maison Belle som jag använder som rengöring. Kände att jag ville tipsa er om det:-)  AgnesAmelia

Trevlig fredag på er!

3 kommentarer:

 1. Åh, där har jag också kikat in. Nyfiken på deras Hyacint-ljus!

  Önskar dig en fenomenalfantastisk helg!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Handlar doftljus och ger bort i present för mannen här påstår att han får huvudvärk av dem! Ingen idé att jag köper några till mig själv.
  Svar: Gissa om jag log när jag läste din kommentar hos mig idag. Jag tror inte alls att du vill vara en sådan här impulsiv människa som jag är. De skrattade lite åt mig på mäklarbyrån idag. I förrgår kom jag in hos dem och frågade om de hade några lägenheter, igår var jag och tittade på ett par och idag skrev jag på en. När vi var klara frågade mäklaren hur jag skulle betala! Ha, ha ... det var så dags att fråga det då, när jag redan skrivit på! Hon såg lite förskräckt ut när sa att jag inte funderat på det, men jag har ju en månad på mig innan det är tillträde. Kanske kan köpa en trisslott!
  Önskar dig en riktigt skön helg! kram M.E

  SvaraRadera
 3. Härligt med doftljus. Här tänkte jag testa på att göra mina egna i veckan. Har köpt doft som apelsin och kanel, får se hur det blir. Men jag har en idé;)
  Tjolöholm är verkligen värt ett besök. så många duktiga utställare och så mysigt. Du som bor så nära borde se till att komma dit;) det är öppet idag och 20-24 november. Inträder kostar 100:- /vuxen och om man får för sig att fika där så ska man ta med sig den stora plånboken för det är ganska dyrt att fika. Men annars är allt annat tipptopp och en stor favorit hos barnen var godisregnet som sker varje hel timme uppe vid slottet;)
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...