fredag 8 november 2013

Pinterest - waiting for xmas

 
På Pinterest hittar man hur mycket inspiration som helst. Det där med upphovsrätten är dock klurigt då det länkas bilder från Pinterest  i olika bloggar utan att fotografen har gett tillstånd vilket strider mot upphovsrätten. För att vara på den säkra sidan har jag därför använt min egen bild här.

 Är ni med på Pinterest? Jag är tyvärr tekniskt handikappad big time, har inte ens en kamera på min mobil (som kostade hela 199 kronor:-)) så jag är ju rätt begränsad i min användning av sociala medier. Ja instagram och twitter är alltså inget som jag ägnar mig åt. Men Pinterest har jag länge tänkt testa och nu gjorde jag det äntligen igår. Ett kul och enkelt sätt att spara en massa inspiration på Pinterest som är som en digital anslagstavla.

Än så länge har jag bara en mapp och den kallar jag för "waiting for Xmas"  Där har jag samlat ett gäng inspirerande bilder med allt från stillsamma dekorationer till fina paketinslagningar, mysiga julfilmer och storslagna juldukningar. Sådant som jag tycker är vackert och som ger mig en skön känsla inför julen. Kika gärna in och se vad jag "pinnat"!


Vill ni dela med er av er egen pinterest så länka i kommentarsfältet, det vore roligt att få se.

3 kommentarer:

 1. Jag har en men använder den aldrig...Men det finns suverän inspiration!
  Oändligt mycket=))

  Kram och skön kväll //Hannis

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också pinterest. Samlar inspiration och försöker dela med mig av inspiration. Kan inte länka ut då jag sitter med ipad och har inte fattat hur man länkar;)

  Önskar dig en fin kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Jajjamän, jag pinnar ganska ofta, men borde sortera och göra om lite bland mapparna… Lägger till dig, så hittar du mig! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...