torsdag 5 april 2012

You are my lobsterVia Maria Soxbo på Husligheter så upptäckte jag printet ovan som jag gladeligen skulle ha hemma. Varje gång jag såg det skulle jag le lite och bli sådär fånigt varm i hjärtat! Känner ni igen citatet? Ledtråd: "Vänner"..! Min sambo, som aldrig förstått sig på storheten med serien, skulle däremot mest tycka att det var märkligt misstänker jag. Man måste nog vara ett ganska inbitet fan för att uppskatta det kanske?:)

Även printet nedan skulle jag kunna tänka mig! Gärna i samma färg som vår "vanliga" Keep Calm-poster så att det blir ett sammanhang.


Jag har fått för mig att jag vill hänga upp några bilder på en vajer så jag tror att Granit får bli en anhalt framöver. Kanske blir det någon av dessa eller annat tryck från Etsysäljaren Rock the custard

2 kommentarer:

  1. Å, lobster-printen var ju jättefin! Och hallå, hur kan man inte se storheten i "Vänner"? Han får nog ta och träna tycker jag=)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja jag får kanske binda fast honom i soffan och "tvångsmata" honom med avsnitt tills han erkänner att han älskar dem lika mycket som jag gör:-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...