tisdag 11 mars 2014

Pale från House Doctor


Rena vårvädret ute och jag ska strax ta med mig den fyrbenta ut i naturen. Blogglusten är som bortblåst (och jag har tyvärr varit usel på att även kika in hos er) men instagram är ju lite roligt som substitut tills den återvänder, även om jag inte är säker på att det är min grej riktigt. Men himlans smidigt att bara knäppa av ett kort, och målet är som sagt att den ska ha lite samma tema som bloggen med inredning och annat. Adressen dit  hittar ni i högerspalten.

Vasen Pale från House Doctor är som små karameller tycker jag, så sött att ställa dem på en bricka alla tillsammans, eller bara en om man så vill. Mest prisvärt verkar det vara att köpa dem i trepack, 225 sek, från Rum21 (som har sin fysiska butik i Borås för er som bor nära), vill man hellre ha dem styckvis så har t.ex. Ellis Corner dem bland sina nyheter för 99 kronor. 

Njut av solen och ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Dom är fina!

  Visst är det skönt att våren är här. Min fyrbenta får fler promenader än vad han vill ha just nu, jag vill njuta av solen så mycket som möjligt=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Finfina, men jag har lite svårt för pasteller faktiskt. Tror det är något genetiskt, mamma har alltid suckat så fort en ljusblå eller ljusrosa tröja dök upp i tvätthögen :) Får kanske ta den gråvita i en-pack :)

  Blogglust kommer och går, bara att hänga på sitt eget huvud och göra som man känner. Det är bäst.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lätt att tappa blogglust när solen lyser och våren är på intåg! :)

  Vaserna är underbart fina. Våriga så det förslår i sina härliga pasteller :)

  SvaraRadera
 4. Ååååå.... Dem förälskade jag mig i! Blir nog ett besök där i helgen! Tack för tipset kära du!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...