torsdag 18 april 2013

Nu ska ni få dagens bästa tips!


Alltså, jag blev ju alldeles förtjust! Vilken sommarklänning va?:) Och den har jag precis nyss klickat hem, hoppas nu bara att det går vägen och att den snart landar hos mig. Märket är Plain Vanilla och nypriset är skyhöga 1900 kronor! Inte riktigt vad jag vill betala för ett plagg som mest funkar en solig sommarkväll dock.

MEN... Nu ska ni få höra det braiga: Mona med roliga bloggen Monas universum är ju tidernas businesskvinna och hon och hennes man har nu öppnat en outlet där de säljer lite av varje, bland annat då Plain Vanillas fina kläder. Och det bästa är att förutom att klänningen nu kostar en tredjedel av ursprungspriset så får man idag extra 20 % på just PV:s kollektion med koden 130418. Det gäller alltså fram till midnatt idag, torsdag. Det finns så fina klänningar och tunikor så jag skulle kunna tänka mig ett helt gäng!:) Jag tyckte att det var lite ont om bilder på de flesta plaggen, men då kikade jag in på PV:s hemsida och tittade lite närmare, och dessutom mailade jag en av tjejerna bakom märket som supersnabbt gav mig hjälp med storleksval. Det kallar jag BRA service!

Här hittar ni outleten!

13 kommentarer:

  1. Svar
    1. Visst är den! Jag hoppas att den passar nu bara!:)

      Radera
  2. Underbar klänning och tack för finfint tips :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Äntligen kan jag skriva en kommentar och tala om att jag är så glad att hitta dig bland bloggarna igen! Jag har verkligen saknat dina tips och fina inlägg!
    Nu följer vi dig varje dag, även om vi inte har möjlighet att kommentera. Ibland fungerar det bara inte ifrån mobilen!
    Ha det så gott!
    Massor av kramar från
    Melodys matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du säger så! Det är kul att ni hänger med även om ni inte kommenterar! Pussa den lilla gullhunden och hennes syrra från mig:) Kramar

      Radera
  4. Den klänningen hade mina två tärnor på vårat bröllop förra året.... jättefin!
    Nu känner jag mig lite efter, ja den där känslan att "jag har inte kommnenterat"(och behöver inte ursäkta mig eller hur va det vi sa ;-)) MEN du ska veta att jag är här och läser och har såklart mina kommentarer i huvudet... jag återkommer!
    Ja min man brukar vänta utanför butiken och säga att jag kan ta den tid jag behöver...hmmmm men hur stressad blir man inte då????
    Hoppas att det blir ett fint dop imorgon...
    Ha en fortsatt härlig fredag
    kraaaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen! Vad roligt!! Jag tänkte att ni gifte er i Thailand först, men det var väl kanske bröllopsresan ni var på då? Då hade jag precis börjat läsa din blogg minns jag. Hade varit roligt att se lite bilder från er dag *hintar* :)

      Jag veeeet, jag är ju likadan! Jag kan läsa inne hos nån och så tänker jag i huvudet att jag ska skriva en kommentar sen och då har det plötsligt gått flera dagar/inlägg... Läser hos dig med såklart, vi är ju "bloggkompisar" ju:) Kram!

      Radera
    2. "hinten" är mottagen hihi...
      ja just det det var då "vi träffades" ;-)

      Radera
  5. Oj, vilken fin och härlig klänning!!!

    KRAM och trevlig helg. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men visst var den! Har inga festligheter inbokat för sommaren (f-dagar eller annat) men det dyker kanske upp det perfekta tillfället att bära den- om den nu passar vill säga!:) Kramar

      Radera
  6. Supertjusig wow, den blir du fin i! Nu får sommaren gärna komma....inte långt kvar! :) Skickade iväg sonen idag för första gången i en tunn jacka till förskolan, vårtecken! Tack för tipset om sidan! Ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var verkligen ett vårtecken! Vi har faktiskt inte ens köpt någon vårjacka till Max ännu, det har ju varit snorkallt så länge nu att det blivit overallen iaf. Men nu är det nog dags:)

      Jag önskar dig detsamma!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...