lördag 27 april 2013

Romantiken flödar.... (favorit i repris)

Häromdagen fick jag kommentarer både  från Cicki och Sandra som berättade om att de precis fått blommor av sina respektive. Härlig med män som värnar om romantiken (även om de tydligen råkar glömma lämna fram dem *fnittrar*) Det fick mig att minnas när jag för första gången blev uppvaktad med en blomma av P. Jag skrev om det i en tidigare blogg och nu såg jag till att leta fram det inlägget. Det handlar förvisso inte om inredning men jag bjuder på den ändå, ni får se det som helgunderhållningen:-) 

Bild: Interflora


Inlägget är skrivet 5/6 2009 så det var ju några år sedan.
"På den här tiden som vi har varit tillsammans så har jag aldrig fått blommor av min pojkvän. Varken när vi dejtade eller sedan vi blev sambos. Jag har uppvaktat honom några gånger med vackra röda rosor som stått på köksbordet när han kommit hem från jobbet, men han är inte den som kör med ”blommornas språk” direkt… alls. Tills idag då.

Jag satt på balkongen och pluggade och både Lovis och Humle höll mig sällskap i det vackra vädret. Från vår balkong har vi utsikt över parkeringen och därför såg jag när P kom hem. Jag såg också att han hade en stooor röd ros med sig! Blev alldeles uppspelt kan jag lova, men bestämde mig för att låtsas att jag inte sett den... Tänkte att han kunde ju få överraska lite:)

Han kom upp för trapporna och in genom ytterdörren och jag vinkade från balkongen. När han hälsat färdigt på den överglada hunden så kom han fram till mig och överräckte mycket högtidligt en Stor vacker mörkröd ros  Jag blev så rörd att jag nästan blev lite tårögd…
…tills jag såg klisterlappen som medföljde blomman: 
 
”Rösta på oss på söndag! Socialdemokraterna”
 Rosen hade han fått utanför ICA där sossarna tydligen kampanjade inför söndagens EU-val. Om han åtminstone tagit bort lappen i alla fall..! Jaja, han har väl andra bra sidor. Tror jag…?:-D Jag skrattade i alla fall en lång stund. Det här kommer han nog få höra om framöver:-) "

Epilog: Ja vi är ju fortfarande sambos så förhållandet överlevde den krisen också. Han är fortfarande inte så bra på det där med romantik. Och ja, han har blitt påmind om det där några gånger genom åren:)

14 kommentarer:

  1. Haha, lite gulligt ändå.
    Vi är också dåliga på romantik. Tyvärr. För det är ju något jag älskar egentligen.

    Ta chansen och var med och tävla om en valfri sport-bh från Timarco:
    http://villafreja.blogspot.se/2013/04/timarco-tavla-om-en-sportbh.html

    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, ja "gulligt" var ju inte ordet jag använde just då som du förstår!:) Men visst är det underbart med lite romantik!

      Vad kul med tävling! På grund av min sjukdom så använder jag aldrig sådana dock. Men fint pris var det! Kram

      Radera
  2. Hahaha, underbart!
    Roligt också att läsa ett inlägg från förr, innan vi blivit vänner:)

    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju lite kul såhär efteråt:)

      Ja, du är så duktig på att berätta om det som skett tidigare i livet, jag tror att jag skriver mest om "nuet", men jag har skrivit på nätet sedan 2004, fast då dock på ett forum där man skrev "dagbok". Där finns det en del dråpligheter att hämta:)

      Kram tillbaka!

      Radera
  3. *asg*
    Den kunde ha hänt här också :)

    SvaraRadera
  4. Ha, ha, underbart! Mer romantik i vardagen - det röstar jag på! :)
    Fin söndag till dig!

    ( P.S Klänningen du beställt från Love Forever, kunde jag ju inte låta bli att klicka hem jag heller när jag såg priset! Tyvärr var min Stl slut, gick upp en Stl så håller tummarna att det ska funka! )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en mycket viktigt ämne!:) Tack detsamma!:)

      Jag funderar på om du möjligtvis menar klänningen från Plain Vanilla? Visst är den underbar! Jag väntar SÅ på den!:) Hoppas den ska passa både dig och mig. Kramar!

      Radera
  5. Herligt :o)
    Jeg er helt enig - mere romantik i hverdagen...!

    Rigtig fin søndag - kram herfra OddStyle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag får ju säga att jag fortfarande inte lyckats uppfostra mannen på den fronten- vid nästa val kommer han väl hem med en maskros från Miljöpartiet, haha:) Kram till dig!

      Radera
  6. Ja, det där med blommor är man inte bortskämd med inte.:(
    Tror faktiskt att de flesta killar är lite hopplösa när det kommer till det. Hoppas att det inte bara är min i alla fall. Fast han är ganska snäll när det kommer till annat måste jag tillägga ;)
    KRAMIS ANNA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan nog vara lite "manligt" det där:) Synd egentligen för då blir det ju att jag inte heller bryr mig så mycket om att "uppvakta",det är ju inget kul utan respons.

      En tjejkompis är världens mest oromantiska (enligt henne själv) och lever ihop med en man som är tvärtom, han fixar med blommor och har sig. På alla hjärtans dag nåt år hade han uppvaktat stort medan hon glömt bort det helt. På kvällen skulle hon steka ägg och använde då ett hjärtformat kakmått som hon stansade ut ett hjärta ur och lade på sambons tallrik. Han blev SÅ till sig:) Det behövs inte så mycket alltså:)

      Kram

      Radera
  7. Haha... underbart!! :)
    Jag kom hem med blommor till min J i torsdags... vi firade 7 år tillsammans... eller ja, JAG firade. Han hade tydligen glömt bort det....
    :)

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är gott att höra att det finns fler som trånar efter blommor...som aldrig kommer!:)Grattis på 7-årsdagen! Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...