måndag 29 april 2013

Tävling: Vinn ett vackert set från GreenGate

Mugg & sked; GreenGate, kökshanddukar Nyblom & Kollén.
Nu kära vänner så blir det en finfin tävling minsann! Bästa sättet att kicka igång valborgsveckan på, eller vad tycker ni?:-)

Idag fullkomligt vräker regnet ned och det känns långt tills våren och sommaren verkligen slår till. Men den här veckan byter vi ju månad och snart nalkas minsann sommaren, tro det eller ej:-) Jag gissar att det är fler än jag som längtar efter att få sitta ute i solen, ta en fika på närmaste café , eller varför inte hemma på altanen. Och vad  passar då bättre än en mugg i vacker färg från underbara Greengate?

 I samarbete med de goa tjejerna på  Presentproffsen i Kungälv så ger jag er nu chansen att vinna en mugg från GreenGate med matchande sked till, samt ett par kökshanddukar av märket Nyblom & Kollén i somriga färger . Värdet på detta set är 220 kronor. Och vet ni vad? Det finns två set vilket alltså innebär att TVÅ av er vinner! Bra va?

Nu är det ju så att man inte får lotta ut saker hur som helst enligt lagen, utan det måste vara en tävling vilket innebär att ni behöver göra en liten insats för att kunna vara med och kämpa om vinsten, men det är den ju värd, eller hur?:-)

SÅ... För att vara med och tävla om det fina setet så vill jag att du:

1) "Gillar" Presentproffsen på facebook.

2) Berättar om en midsommar du minns. Det kan vara en rolig midsommar, en på något sätt oväntad, en fantastiskt mysig, eller kanske tråkigaste midsommaren hemma hos faster Agda. Ja, en minnesvärd midsommar helt enkelt.

Tävlingen avslutas vid midnatt söndag den 5/5.  Om du inte har en blogg jag kan nå dig via så lämna din mailadress, tack.  Lycka till!

30 kommentarer:

  1. Jag som aldrig tävlar måste ju vara med här nu när du min fina bloggvän håller en med så fint pris! Nu har jag gillat Presentproffsen på FB och så till min midsommarhistoria då... Det får bli en av de dråpliga (jo, har flera..). Samma år som jag nyss träffat min pojkvän, numera make, så skulle vi fira midsommar i Böda på på norra Öland tillsammans med hans kompisgäng. Jag bodde då där jag bor nu så det tar en sisådär 2 1/2 timmar att köra till Böda. Jag jobbade kväll på ålderdomshemmet till åtta och sen körde vi upp dit i pokvännens gamla volvo 240, inte nyaste modellen.. När vi kom dit runt halv elva på kvällen var festen både i full gång och för några redan över, det ösregnade och tälten som hans vänner hade satt upp i icke nyktert tillstånd var, vad ska jag säga, inte direkt stabila. Det var pool inuti de flesta av dem. Midsommarmaten (nja... chips typ) var uppäten eller låg utslängd på marken. Vi var trevliga en stund i ösregnet men tyckte efter någon timme att vi kunde ju lika gärna sova. Gick inget vidare. Det tält vi skulle sova i var förutom fullt av vatten även upptaget av en kompis som ska vi säga inte var ensam. Det var inte läge att lägga sig där inne. Alls. Vi fick ta vår flykt till bilen. Ingen kombi där inte utan jag som var minst i storlek fick sova fram med växelspaken i ryggen (vilket jag gjort fler midsomrar efter det, annan histora.)Men, vi somnade i ösregn, blåst och med diverse konstiga typer runt bilen och vaknade i fullt solsken och värme. Så midsommardagen tillbringades iaf på Bödas vita sandstrand :) Min midsommar för många år sen! kram Madde

    SvaraRadera
  2. Har varit inne på Presentproffsens sida på facebook och gillat, så då återstår bara min midsommarhistoria. Midsommarafton 2007 ville jag bara skulle vara över. Gick och väntade och väntade... såå äntligen kom kvällen och jag och min nuvarande man åkte ner till hamnen för att sova i mina föräldrars båt. Inte så konstigt, det brukade vi göra lite då coh då för att "komma bort" lite från dem. När man inte bor hemma vanligtvis och sen ska bo hemma en hel sommar, dessutom med pojkvännen finns det ett behov av att komma bort. Sagt och gjort, vi gick och la oss där vi brukar. Tidigt tidigt på morgonkvisten på midsommardagen den 23/6 när solen håller på att gå upp väcker J mig. "Du måste komma och titta på detta!" säger han. Vi sitter och tittar på soluppgången när han tar fram RINGARNA. Våra förlovningsringar. På samma ställe som han sa "Jag älskar dig" för första gången går han nu ner på ett knä och friar. Ååå, min underbaraste man. Så fint gjort! Hans tanke med soluppgången var att en ny dag grydde, samtidigt som en ny tid i vårt liv grydde. Behöver jag säga att mamma och pappa var mäjkta förvånade när vi kom hem framåt lunchtid och visade upp blänket!? Den dagen kommer jag aldrig att glömma.... :)
    Kramar finaste T!!!

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken härlig tävling :-)! Hade gärna varit med och berättat om den midsommaren då jag och en kompis jagade älgar med varsitt vedträ som tillhygge.. .men tyvärr jag har inte Facebook :-D! Lycka till ni andra :-)!

    SvaraRadera
  4. Jippie, vilken rolig tävling! Jag gillar Presentproffsen på Facebook, har aldrig hört talats om denna innan, kul kul!

    Ett av mina starkaste midsommarminnen är från när vi som varje sommar firade midsommar vid min faster och farbrors sommarstuga i Porkanäset, Dalarna. Jag var 13 år och jag träffade min farbrors flickvän första gången. När man var 13 år var man väl lite som en "Wannabe" och ville så gärna imponera på Mia. Mia var så snäll och uppmärksammade varje liten grej jag gjorde, om det så var att dyka från bryggan, bära vatten från brunnen eller paddla kanoten själv i blåsigt vatten.

    Men så kom den där dagen då jag kände att fasen, min sista mjölk-kindtand är lös. Mia är tandsköterska och hade ett bländande vitt leende och jag hade ju tandställning i många år och med min LKG-spalt hade jag inte världens vackraste tandrad direkt. Men jag var tvungen att krypa till korset, säga till mamma, att jo min kindtand är lös, och jag vågar inte dra ut den själv, och jag skall ju på ridläger två dagar efter midsommar.

    Mamma blev hispig, men det slutade med att jag förlorade min sista mjölktand på en blommig baden-baden vid en sjö i Dalarna. Mia drog ut min kindtand med en rostig tång ur min farbrors gamla verktygslåda och jag kunde åka på ridläger som en riktigt stor tös....

    SvaraRadera
  5. Vilken fin tävling! klart att jag vill vara med. Den passar ju mig som handen i handsken ;)

    Ett midsommarminne som sticker ut... jag som har jobbat så många midsomrar jag kan minnas...

    Jo,

    Förra året var jag faktiskt ledig på midsommar och det var den allra värsta, sorgligaste jag har upplevt. Inte det roligaste minnet med en av mina sämsta midsomrar.

    Förra sommaren låg min svåger och svägerska i skilsmässa men de bodde fortfarande tillsammans. Läget var ganska infekterat och minst ett hjärta var rejält krossat men vi bestämde oss ändå för att fira midsommar tillsammans. Mest för kusinernas skull. Vi bestämde oss för att försöka ha en mysig dag trots allt.

    Man kan säga att det gick åt pipan redan när vi klev innanför dörren hemma hos dem för när vi anlände pågick tredje världskriget redan. Vi försökte göra det bästa av dagen men man kan säga att stämningen var minst sagt ledsam och sorgsen. Dessutom verkligen regnet vräkte ner hela dagen och det var sviiiinkallt! När vi kom hem på kvällen så var det med varsin rejäl klump i magen :(

    Inget roligt minne, men ändå ett av mina midsommarminnen!

    ha det fint! Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Jag har tipsat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/05/01/greengate-55/

    SvaraRadera
  7. Minns den midsommar då jag och kusinen gick barfota i regnet hem på grusvägen. Hittade en lerpöl och geggade ner fötterna ordentligt i leran och frsökte hoppa upp.. haha.. Det gick ju såklart inte. Satt helt fast...

    SvaraRadera
  8. Här kommer ett bidrag från Matilda, det krånglade när hon skulle sända det så hon mailade istället:

    "Hej! Tävlar gärna :)

    Gillar på fb (Matilda Pettersson).

    Min mest minnesvärda midsommar är egentligen inte storslagen på något sätt, men det var bara jag, min sambo och vår lilla son som då var nio månader. Vi var hemma, åt gott, drack nästan ingen alkohol och bara njöt av att just vi var tillsammans! Dagen efter njöt vi av att vara ganska ensamma om att må väldigt bra och vara pigga ;)

    Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)"

    SvaraRadera
  9. Jag använder inte min FB längre, krävs det för att vara med?

    Jag minns vår dotters första midsommar väl. Allt var såsom det ska, med goda vänner, familj och traditionell midsommarmat. Men det var speciellt för mig att få dela och föra över mina barndomstraditioner för första gången till henne.

    SvaraRadera
  10. Jag skulle lämna byn jag bott i under några år för en flytt till Gotland. Under mina år där hde jag lärt känna många underbara människor. Midsaommarafton blev som en stor avskedsfest.
    Sill och potatis med stallkompisen, fika och många skratt med det gamla paret som jag hyrde stallplats hos. Grillkväll med gänget som jag spelat revy med och en nattgrogg med annat gäng.
    En midsommarafton jag nog aldrig kommer att glömma.
    Hur det gick på Gotland? Efter ett år var jag tillbaka i Småland, en gång smålänning alltid smålänning! :-)

    SvaraRadera
  11. Glömde ju...
    Gillade på Fb, Lotta Claesson fd Wiberg heter jag där!
    :-)

    SvaraRadera
  12. Jag är med. Gillar på FB, Anna Karlsson

    Satt precis och laddade upp gamla videoklipp på youtube och ramlade över en midsommar och då kom jag på massa saker om just det firandet.

    Vi firade midsommar hos min bror och hans familj och jag tror sonen måste varit 2 år då. Vi hade satt på honom gummistövlar för det var lite halvdant väder men lagom till firandet och dansen hade det torkat upp. När min mamma och sonens gudmor skulle dansa med honom så slutade det med att stövlarna som var för stora bara hängde i galonisarna och de fick till slut bära honom i dansen istället. Själv tog jag lotter och vann konstant, kändes som jag länsade hela ståndet. Pinsamt. Vi har faktiskt trots detta vågat oss dit ytterligare en gång :-)

    Hälsningar
    anna

    http://www.annakarlsson.se/blogg/ (länkat i min tävlingstipsarblogg)

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com

    blogg@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  13. Jag gillar på FB!

    Visst finns det minnen från midsommar nu när man har familj men minnen känns från när man var lite yngre och ja bara hade sig själv att ta hand om... Singellivet ;-)
    Jag var väl 22-23 tror jag
    Tjejkompisen och hennes kille (man idag) skulle ha fest! Perfekt cykelavstånd var det, men jag skulle få med mina saker... Sill, gräddfil, tjocktröja, smink, vin mm mm jag hade vara pakethållare...
    Det var då på den tiden jag ofta köpte vinflaskor i kartonger...så jag tog en tomkartong och snörade på pakethållaren (rena DIY projektet) perfekt! Stoppade i alla mina saker och cyklade glatt iväg...
    Nu...
    När jag kommit fram, packat in mina saker, hejat glatt..
    ber sen min tjejkompis att få titta bak på rumpan... Sen asgarvar hon... Då har hennes sambo sett och sagt till henne... Min rumpa var RÖD/GRÖN... Kartongen, alltså trycket på kartongen på cykeln hade färgat av sig på mina vitabyxor, ja på något sätt var det ju rumpa mot kartong när jag cyklade dit!!!
    Han garvar än idag åt det...

    Kramar

    SvaraRadera
  14. en midsommar när jag fyllde år hade jag barnkalas och hade bjudit alla i min klass (ettan). dagen efter, när jag egentligen fyllde, kom en tjej i tvåan hem till mig, hon trodde att hon var bjuden på mitt barnkalas och att det var denna dag. dels hade jag inte bjudit någon i tvåan och dels var ju kalaset dagen innan. vad jag skämdes över detta missförstånd. hon fick givetvis vara med på mitt "vanliga" kalas med mina släktingar som var just den dagen, men iallafall.

    SvaraRadera
  15. Hej!

    Det här är ju lite lustigt, för inte så länge sen så berättade jag för en kompis, om just denna "minnesvärda" midsommar, som jag nu så generöst (haha) delar med mig!

    För ett antal år sedan, skulle mina föräldrar resa bort under midsommarhelgen. Jag flyttade tillfälligtvis hem, för att vara hus/hundvakt.. Vädret var så där underbart
    vackert som det kan vara, men sällan är på midsommaren.
    Men jag kände mig lite konstig, frös gjorde jag, så med dubbla tröjor, inlindad i filtar, försökte jag äta lite
    sill, som omtänksamma mamma lämnat åt mig.. Tänderna skallrade, så jag började fundera har jag ngn förkylning på gång, kollade min temp som då var typ 40 grader.
    Ringde sjukvården, som sa kom in akut. Jättelätt ute på
    landet, ingen bil, ingen hemma, osv. En buss gick denna dag, jag hann med den. In på akuten, jag var rejält sjuk.
    Det visade sig vara en urinvägshistoria, som jag gått med
    alldeles för länge, så penicillin skrevs ut. Apoteket låg en bra bit från lasarettet. Fick ta en stärkande promenad dit, fick sitta och vänta länge på mitt recept.
    Och när jag reser mig och skall gå ut från apoteket, så känner jag att jeansen är alldeles blöta, hade svettats
    så kopiöst, såg ut som jag kissat på mig, usch! Tur att jag hade en extra tröja på mig, den fick jag ta av och knyta lite "käckt" över höfterna, så "kissfläckarna" inte syntes... Fick ta taxi, för att komma ut till det fortsatta hus/hund vaktandet! Tror aldrig jag kommer
    att glömma denna midsommar, aldrig varit så sjuk, varken
    före eller efter...

    Ha det så gott önskar Ragna Marie
    ragna_marie@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. http://familjenlindqvists.blogspot.se/2013/05/tavlingsdax.html

    Jag tipsar om dig idag!

    KRAM

    SvaraRadera
  17. Jag är med och tävlar!
    Har gillat Facebooksidan (Heidi Larsson)

    Midsommar. Det klingar så vackert i mina öron. Midsommar. 2004 träffade jag mannen i mitt liv. 2006 förlovade vi oss - på midsommarafton! 2007 gifte vi oss - på midsommarafton! Kärlek kärlek kärlek <3

    heidilarsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  18. Vilken fin vinst!Jag gillar på FB (Rosa Moln).

    Jag minns en midsommar när jag hade feber och öroninflammation med mycket värk och upprätt läge med huvudet var det enda som fungerade.. Vi tog en sväng och åkte bil utmed kusten. Vi såg midnattssol, harfamiljer, rådjur och en tunn mystisk vacker dimma. Till sist stannade vi vid en skogsglänta där jag varit som liten och kollade om det fortfarande växte liljekonvaljer där och det gjorde det. Kan säga att jag var riktigt nöjd efter den otroligt vackra midsommarkvällen.

    ros_ita_2006@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Är ju redan med i deras kundklubb o numera även gillare på FB, mycket fint i den butiken :)
    Eftersom jag är Dalkulla i exil har jag givetvis massor av fina midsommarminnen. Ett minne som jag tänker på ofta är när jag bodde i en liten by utanför Rättvik med utsikt över Siljan med min dåvarande man o två barn.
    På midsommaraftons morron hjälptes alla som ville åt att plocka blommor och löv och göra kransar och en jättelång lövranka till majstången.
    Framåt eftermiddagen samlades bybefolkningen vid lanthandeln och alla barnen fick åka på en öppen vagn som drogs av ett par rejäla arbetshästar och alla som var dräktklädda, däribland naturligtvis jag, gick och bar rankan och kransarna genom byn till ackompanjemang av lokala spelmän. Framme vid majstången kläddes den gemensamt och sedan var det männens uppgift under stånk och stön och spelmansmusik resa upp stången, god tid tog de på sig.
    När stången väl var på plats var det dans runt den, där avvek jag lägligt varje gång *ler* för lite kaffe med hembakt dopp som serverades på platsen.
    Så ursvenskt och så mycket Dalarna att man nästan fick en överdos men det var på riktigt och jag saknar det som katten varje midsommar men minnena har jag kvar, och min dräkt. Den åker på trots att jag hamnat på Västkusten :)

    SvaraRadera
  20. För 6-7 år sedan var jag på en midsommarfest där jag fick i mig lite för mycket dricka. Jag mådde lite illa och bestämde mig för att ta en promenad i grannskapet. Efter en stund gick jag förbi en stor studsmatta och jag blev sugen på att hoppa lite. Jag klättrade in i trädgården och hoppade en liten stund och bestämde mig sen för att jag skulle försöka hoppa över staketet och ut på trottoaren igen (idiotisk tanke, men jag var ju inte helt nykter). Jag lyckades hoppa över staketen men jag landade inte så bra utan damp ner i asfalten med rumpan först. Jag lyckades få en spricka i svanskotan och hela rumpan var resten av sommaren täckt av ett riktigt groteskt blåmärke. Det gjorde så jäkla ont att jag trodde jag hade krossat hela bäckenet. Så ja, den midsommaraftonen vart inte alls bra, på nåt vis! Men jag kommer alltid minnas den, och jag är lite stolt över att jag lyckades hoppa så högt ;)

    // Kim
    kimsan_@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar även på Facebook, det glömde jag skriva -Kim Falkenström

      Radera
  21. Greengate är ju så himla fint, har bestämt mig för att börja samla lite, än så länge har jag e kopp, hihi så den fina koppen skulle hjälpa till lite på traven.

    Mitt bästa minne från midsommar är faktiskt ifrån förra året då vi firade tillsammans med min failj och brorsan och hans familj. Vi har firat ifrån varandra de senaste åren men bestämde oss nu för att fira åter ihop. At tillägga i historien är att vi faktiskt firade på vårt nyinköpta landställe, inte vilket landställe som helst utan på det landställe vi själva hade som barn, 25 år senare såg min pappa det på hemnet och vi bestämde oss för att köpa tillbaka det så midsommar blev precis som vi firade det när vi själva var små.

    barnen fick genomgå samma traditioner som vi själva, sitta i knät och köra upp för backen upp till huet som vi själva tyckte var världens brantaste backe när vi var små men som i själva verketinte var mer än tio meter.

    Binda kransar och klä midsommarstång, det obligatoriska förmiddagsbadet i sjön, oavsett väder som så många gånger innan fullkomligt spöregnade det! Springa tillbaka till huset i badkläder och få värme, delta i det traditionella midsomamrfirandet på åkern med alla i området. Titta på när det pågick spiktävling, vem som kunde så ner en spik på minsta möjliga slag. Barnen tittade med stora ögon och med spänning, precis som jag själv gjorde för 25 år sedan. Helt underbart att uppleva genom barnens ögon!

    sarianne1@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Åh så fina vinster, är gärna med och tävlar.
    1. Gillar på facebook, liselotte andersson
    2. Svårt med ett midsommarminne, det första som kommer upp är kanske inte så roligt men det är det jag tänker på när jag hör midsommar. Vi var ett helt gäng hemma hos en kompis till mig, där vi skulle äta och därefter åka till ett midsommarfirande långt ute i skogen. Maten drog ut på tiden och när vi väl kom iväg så var midsommarfirandet slut, så vi mötte alla bilar på väg därifrån. Det var bara det att det är en liten grusväg som det inte är så lätt att mötas på, så naturligtvis hamnade vi i diket, bilen hängde på en stor sten. Som tur var så var vi ju ett stort sällskap så vi fick till slut loss bilen och kunde ta oss därifrån. Efter detta vägrar min sambo åka till detta ställe och fira midsommar ( det var han som körde)Kanske inte så kul, men ett minne i alla fall från en midsommarafton.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  23. Jag har ett härligt barndomsminne. Vi firade midsommar i Småland på ett torp mina föräldrar hyrde. Jag gick ut på ängarna för att plocka blommor. Då liksom nu så försvinner jag på ett sätt in i naturen. Ser den ena vackra blomman efter den andra och den härliga midsommarbuketten blir bara större och större. Den där känslan av att vara helt uppslukad av det vackra i naturen och bara vara där och nu är helt underbar. Och just den gången var den en slags magi över ängen. Naturen firade sommaren och jag med den :D

    Facebooknamn - Britta Högström

    SvaraRadera
  24. Ps.. mailadress utan mellanslag t h o t@hotmail.se

    SvaraRadera
  25. Gillat på facebook som Dezirée Andersson Canth.

    Mitt kom i håg minne från midsommar ligger helt klart. Men jag måste först och främst göra klart att jag i dagsläget är 19 år och detta utspelade sig när jag var kanske 14? Jag har aldrig direkt firat midsommar sedan jag var liten tjej annars:( Jag vaknade upp en ganska disig morgon hade inga direkta planer på att göra någonting, tänkte väl mer " det är som varje midsommar, alla andra är ute och jag sitter här hemma och imorgon är det över" dagen började som vanligt att jag åt midsommarmiddag med min pappa och det regnade lite grann ute (säg vilket år det inte gör det) vi hade det trevligt, och precis när jag tänkte slänga mig och kolla på en film ringer telefonen och det är en av mina bästa tjejkompisar som säger att jag ska klä på mig och komma ut, jag var nämligen medbjuden till hennes farmor som har en kollonilott någon kilometer bort, jaha tänkte jag o klädde på mig och gav mig iväg. Och jag kan aldrig någonsin ångra att jag tog det beslutet! Vilken stämning, vilket mysigt folk! Alla samlade vid dansbanan där ett band spelade live, människor i alla åldrar som umgicks tillsammans och hade så trevligt, vi dansade jag och hon + en tjej till in på småtimmarna tills benen värkte och jag har nog aldrig haft en bättre midsommar, vi avslutade natten med att cykla hem i det sommarljusa mörkret och plockade lite blommor på vägen, som vi sedan lade under varsin kudde. Det var nog den bästa midsommaraftonen jag någonsin haft i mina "Äldre" dagar. Där trodde jag att jag skulle sitta ensam, men icke!

    SvaraRadera
  26. Glömde! min mail: Desiree.andersson@live.se + http://serendip.blogg.se (bloggen jag avsänder från är inte längre aktiv men var ända sättet att komentera!

    SvaraRadera
  27. Hej!

    Vilken mysig blogg och fin tävling, klart att jag vill vara med!

    Jag gillar på FB & har delat tävlingen, alias: Petra Christensen
    http://www.facebook.com/#!/petra.christensen.9

    Jag ser framför mig barndomens midsomrar på landet bland blommor, ängar och djur,
    dans kring midsommarstången, lekar & med vädret hade vi alltid tur,
    ljuvliga lockar i håret & naturligtvis kransen mitt på,
    sommarklänningen fladdrade i vinden så underbart så!
    dofter av sommar och ljusgröna blad,
    & man var så otroligt lycklig & glad!

    Hälsningar
    Petra Christensen
    gnuttisen@hotmail.com


    SvaraRadera
  28. Gillar på FB (Carola Lind)

    Den midsommar jag minns bäst var när jag var runt 10 år och vi var tvungna att ha mössa och vantar på oss eftersom det var så kallt!

    tavlingar(at)officefixarna.com
    Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/may/sott-set.html

    SvaraRadera
  29. Bidrag från Malin som inte heller lyckades publicera utan mailade istället:

    "Vilken underbar tävling!
    Jag är gärna med. :)

    För några år sedan firade jag midsommar
    med ett par vänner,dagen började lite tokigt.
    Vi skulle äta midsommarlunch och jag glömmer
    givetvis att ta med mej min vegetariska mat
    och affären var redan stängd. Tur att sällskapet,
    vädret och den goda jordgubbstårtan jag hade bakat
    vägde upp dagen till det bättre. Så länge jag kan
    minnas har jag plockat sju sorters blommor och
    lagt under kudden,det är en gammal tradition som fortfarande hålls vid liv varje midsommar. =)

    Gillar på Facebook. - Malin Gustafsson
    frozenvanilla@live.se

    Har tipsat: http://frozenvanilla.blogg.se/2013/may/tavlar.html#post-comments "

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...