fredag 10 januari 2014

Fingertoppskänsla hos Alvhem

Bilder: Alvhem mäkleri
Det här är min dröm. Jag vet att vi pratar om radhus och att jag har en karl som allra helst vill ha villa igen och jag förstår hur praktiskt det är med gräsmatta när man har barn, eller för all del hund, men om det var bara jag. Då skulle jag vilja bo såhär.  I den här underbara lägenheten i Linnéstaden. Där skulle jag sitta i min soffa och titta på snön som singlar ner. Kura ihop mig i fåtöljen med en bok. Bjuda hem vänner att sitta med mig vid köksbordet. Elda i kakelugnen när det är mörkt ute. Precis så. Fler bilder hittar ni på Alvhems sida.

Kan inte låta bli att undra hur mycket som lägenhetsinnehavaren själv äger och vad som stylisten på Alvhem tar med. Här ser jag Tom Dixons lykta, Pia Walléns snygga Cross. ljusstaken i koppar från HAY och Season från George Jensen och snygga stolarna av Eames. Är alla bostadsrätter inne i stan verkligen så likinriktade eller är det samma inredare (Har för mig att de anlitar Sarah Widman?) som tar med sig material från sitt eget lager? Någon som vet? Man kan gärna tro att det bor exakt samma personer i varenda bostad som säljs av Alvhems mäkleri...:)

4 kommentarer:

 1. Snyggt är det även om stylingen är lika på många av lägenheterna ;)
  Så där vill jag att det ska se ut hos mig men det gör det inte.
  HA EN UNDERBAR FREDAG/KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Hmm... Vet inte vad som hände med min kommentar. Men här kommer nästan en repris ;-) Precis så skulle jag vilja bo om det blir flytt till stora staden igen!

  Ha en fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 3. Men tänk att ha inrett sitt hem så där, på riktigt. Det är så fint. Så jag.

  Tack förresten, för din fina och kloka kommentar på min blogg ang. reklam. Jag har faktiskt inte tänkt i de banorna förut. Svarade också bland kommentarerna. Kram.

  SvaraRadera
 4. Åh det var en fin lägenhet älskar den öppna spisen och de höga fönstren. Fin blogg du har!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...