söndag 12 januari 2014

Ikeas Holmsel

Bild: Ikea Livet hemma
Åh som jag gillar den här bilden! Den andas vår, den andas nya tider och det är något med färgkombinationen som gör mig alldeles lycklig! Jag är egentligen inget stort fan av just grönt, men visst är det en färgklick som syns. Ikeas nyhet Holmsel kommer i grönt och grått i februari och jag gissar att de kommer att synas en del i de svenska hemmen framöver.

3 kommentarer:

 1. Det där är en sån stol som kommer att växa i mina ögon. Jag gillar inte heller grönt, och jag tror jag inte heller kommer att köpa den. Men du får spara detta inlägg, och påminna mig den dagen jag drar hem en grön stol från IKEA...;-)
  Skönt att det går bra med lilla vovven, de växer så fort! Du verkar ha en sund inställning till hunduppfostran, så det skall nog gå bra...<3

  Ha det så gott! Kram, Cissi

  SvaraRadera
 2. Bilden är verkligen fantastisk! Våååår!
  Kan tänka mig den i grått=))

  Stansandet tar en stund att komma in i inser jag. Har inte gjort det på flera år och det tog en stund att komma ihåg hur man gjorde för att få det rakt. När jag får in knepet ska jag berätta hur jag gör. Är ju inget proffs men det är kul!

  Kram och skön vecka//Hannis

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk stol, en sådan hade jag gärna haft i mitt uterum. Om jag hade haft något.

  Härlig kopp från Greengate också hade kunnat tänka mig en stor sådan fast i blått;)

  Härlig inspiration från hem i Australien också, får mig att vilja göra om hela huset. SÅ jag kommer skylla på dig när mannen suckar över att jag vill möblera om igen (fniss)

  Hoppas du har det så bra som du kan ha det på sjukhuset. Tur att du kan ha en bok med dig.
  ta hand om dig
  kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...